(P) Cinci titluri de carti ale caror subiecte te captiveaza

Publicat pe

Infometati de clipe de relaxare suprema, cititorii impatimiti de carte tiparita sunt mereu in cautarea unor carti de citit capabile sa ii tina atenti pana la ultima fila. In aceasta idee,  potrivit specialistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul anticariatului online Printre Carti, din topul cartilor de succes in randul celor pasionati de lectura fac parte si urmatoarele:

„Sa cunosti o femeie' – Amos Oz

Scrisa intre prezent si trecut, in aceasta carte se dezvaluie drama lui Yoel Ravid, agent al serviciilor secrete israeliene, a carui sotie moare in conditii ciudate. Subiectul cartii il poate tine pe cititor captiv pana la final intr-o poveste invaluita de mister. La modul general, cartile scrise de Amos Oz pun in atentia cititorului memoria, personajele pe care le aduce in prim plan fiind prinse intr-un labirint al reamintirii. Autorul insista pe subiecte in care reevaluarea incepe odata cu moartea unei persoane dragi. De la aceasta regula, autorul nu se abate nici in „Sa cunosti o femeie', in care revelatia suprema consta in impacarea cu destinul.  

„Credintele taranului roman despre cer si stele'Ion Otescu

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost atrasi de ceea ce se afla dincolo de nivelul norilor, de ceea ce se afla dincolo de ceea ce se poate vedea cu ochiul liber, in univers. Cartea lui Ion Otescu, este una dintre primele monografii care s-au scris despre astronomie si face referiri la domeniul cosmogoniei si al meteorologiei populare. De astfel, „Credintele taranului roman despre cer si stele' este o carte considerata un studiu de referinta al mitologiei romanesti clasice. Valoarea volumului este si mai importanta, datorita fapului ca la anticariatul https://www.printrecarti.ro/ acesta este disponibil cu autograful autorului, din 1907.  

„Omul generos. A-i ajuta pe altii este cel mai sexy lucru pe care il poti face' – Tor Norretranders

Cati dintre noi s-ar putea gandi ca intre a fi sexy si a fi generos exista o legatura? Tor Norretranders, da! Autorul arata in cartea sa ca singura cheie catre sex este generozitatea. Cu scopul de a-si cuceri partenerii, animalele si oamenii, deopotriva, isi expun cele mai importante calitati – „tind spre perfectiune, fac eforturi in plus pentru a-i ajuta pe ceilalti si se straduiesc pentru a face lumea mai buna – pe scurt, sunt generosi, iar generozitatea, potrivit celor mai noi descoperiri stiintifice, este ceva foarte sexy'.
„Distruge-ti obiceiurile nocive! Cum sa-ti determini mintea sa lucreze in favoarea ta' – Joe Dispenza

Adevarul fundamental pe care il aduce in prim plan cartea lui Joe Dispenza consta in faptul ca nu exista om care sa fie condamnat din punctde vedere genetic sa ramana asa cum s-a nascut intreaga viata – nu exista om care sa aiba acelasi mod de a fi intreaga viata. Cartea este fundamentata pe lucrari stiintifice si pe dovezi certe, autorul facand legaturi intre fizica cuantica, neurostiinte, biologie si genetica, in ideea in care si-a dorit sa demonstreze ca multe lucruri pot fi posibil de realizat, de orice om.

Toate aceste titluri si multe altele pot fi achizitionate din anticariatul online Printre Carti, cu carti la reducere si promotii in fiecare zi!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter