Zina Dumitrescu va fi incinerată. Fiul ei a luat decizia, deși creatoarea de modă nu-și dorea asta!

Publicat pe

Zina Dumitrescu va fi incinerată după ce ieri, 28 martie, s-a stins din viață în azilul în care își petrecuse ultimii ani din viață. Fiul fostului designer a luat decizia de a o incinera, chiar daca ea nu își dorea lucrul acesta. 

Zina Dumitrescu  a murit la 82 de ani, după o viață atât de plină și cu atâtea răsturnări de situație, că ar putea fi cu ușurință subiectul unei telenovele. Cu toate că a reușit în modă, în plan personal a suferit extrem de mult.

Cătălin Negreanu a venit de urgență în țară, când a primit vestea morții mamei sale, iar vineri dimineață, la ora 7.00, i-a preluat trupul neînsuflețit de la azilul din Ghermănești, cu mașina unei firme de pompe funebre, și a dispărut fără a spune cuiva unde merge.

La 15.30, o persoană apropiată regretatei creatoare de modă, decedate la 82 de ani, a reușit să afle unde și-a dus Cătălin mama. Zina a fost dusă la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, unde Cătălin Negreanu a solicitat autopsierea.

Probabil pentru că nu vrea să stea mult în țară, fiul Zinei a programat deja și incinerarea ei, aceasta urmând a avea loc sâmbătă dimineață, la ora 9.00, la crematoriul din București, scrie Libertatea.

Zina Dumitrescu, viață de coșmar cu primul soț

‘Într-o seară veneam de la o întâlnire cu prietenele mele. Am întârziat acasă 30 de minute, am ajuns mai târziu de ora la care îi spusesem inițial că voi veni. Când am intrat pe ușă, mi-a aruncat o oală de apă în cap. A început scandalul. În seara aceea, soțul meu a vrut să mă omoare. Am stat în comă patru nopți pentru că m-a dat cu capul de o țeavă de metal. M-am ales în urma loviturii cu o fractură de craniu. Doctorii mi-au spus că mai erau 3 mm ca să fac hemoragie în urma căreia muream ‘, a dezvăluit Zina la un moment dat într-un interviu despre cel cu care s-a căsătorit la doar 19 ani, diferența de vârstă dintre cei doi fiind de 17.

Foto: Libertatea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter