Ce face Mario Fresh cu banii pe care i-a câștigat la Exatlon: ”Am zis să-mi iau casă și apoi mașină”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 29 martie 2019, 14:27

Participarea lui Mario Fresh la Exatlon a fost o surpriză pentru telespectatori. Artistul are planuri mari și este sigur pe ceea ce vrea să facă în viață. Mario Fresh a fost invitat la Interviurile VIVA!, unde a povestit în exclusivitate ce face cu banii pe care i-a câștigat la Exatlon.

Are 19 ani și deja are multă experiență în viață. A participat la Exatlon, una dintre cele mai grele emisiuni concurs de pe piață, iar timp de două luni și jumătate a reușit să demonstreze tuturor cât de puternic este și ce ambiție de fier are.

Deși mulți și-ar fi imaginat că Mario Fresh conduce o mașină de lux, ei bine, nu este așa. Artistul conduce o mașină modestă cu care se deplasează oriunde are nevoie. Nu are nici casa lui în București, ci stă la un prieten foarte bună. Până acum un an, Mario Fresh locuia în aceeași casă cu Antonia și Alex Velea.

După ce s-a întors de la Exatlon, Mario Fresh are planuri mari cu banii pe care i-a câștigat acolo. Artistul își dorește să-și cumpere o casă a lui, deși era puțin confuz între a-și cumpăra o nouă mașină sau o casă.

'Planul pe care îl aveam cu banii de la Exatlon era să-mi iau o mașină ori să-mi iau apartament. Am o mașină care doar își face treaba, dar nu pot să spun că îmi place. Eu sunt foarte pasionat de mașini. M-am gândit… Am zis să-mi iau casă și apoi mașină. Că unde stai?! În casă, nu în mașină. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faimă.', a declarat Mario Fresh la Interviurile VIVA!.

Citește și: Cum a rezistat Mario Fresh fără telefon mobil și fără Alexia Eram la Exatlon: 'Mă gândeam nonstop la ea!'

Citește și: Mesajul emoţionant al Alexiei Eram după ce iubitul ei, Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton