(P) De Paște, plătește 1 și merg 2 în Delta Dunării !

Publicat pe

Pătrunde într-o lume de basm şi lasă-te „pradă' farmecelor Deltei Dunării în vacanţa de Paşte prin cel mai nou program de la Gulliver Delta Resort 3*, care pornește de la numai 799 de lei și include cazarea, masa, transportul cu autocarul, transferul cu barca și accesul gratuit la piscină.

 

viva.Paste in Delta Dunarii1

 

Acum este mult mai ușor să descoperi acest paradis unic, prin oferta de nerefuzat Plătește 1 și merg 2 de la Gulliver Delta Resort 3*. Astfel, te vei putea relaxa alături de cel drag, în mini-vacanța de Paște într-un cadru pitoresc și să plătești doar pentru o persoană, în timp ce a doua persoană primește aceleași facilități dar gratis.

 

Cazare Delta Dunării http://gulliverresort.ro/

 

Hotelul este amplasat într-o oază de verdeață şi înconjurat din două părţi de apele Dunării, având deschidere directă atât la canalul Uzlina, cât şi la braţul Sf. Gheorghe, fiind locul ideal pentru a porni într-o aventură de neuitat pentru sărbătorile de Paşte.

 

Delta Dunării este unică în Europa și te așteaptă cu vaste întinderi de stufăriş, păduri luxuriante de salcii, frasin şi trilurile sutelor de specii de păsări care vin să completeze vremea minunată de primăvară, numai bună pentru un grătar cu peşte şi un vin bun pe terasa hotelului Gulliver Delta Resort 3*.

 

De Geanina Ichim

 

PASTE IN DELTA PENTRU TOTI ROMANII http://www.gullivertours.ro/sejur-5-zile-paste-in-delta-pentru-toti-romanii-oferta-speciala-plateste-1-si-merg-2-uzlina-delta-dunarii-P345737

 

Oferta speciala plateste 1 si merg 2

 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*- de la 799 lei/persoana, 5 zile de cazare cu mic dejun + masa festiva in noaptea de Inviere, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina si la spatiul de joaca pentru copii. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la [email protected]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter