(P) Delta Dunării – oaza sălbatică de o frumusețe ireală

Publicat pe

Cea mai bine conservată dintre deltele europene, Delta Dunării este una dintre cele mai exotice destinații de vacanță din țară, un loc idilic de explorat pe îndelete cu barca pe canale, care îți oferă în plus oportunitatea descoperirii unor rezervații naturale unice.

 

Lacurile și pădurile din împrejurimi adăpostesc sute de specii de păsări, pești și mii de specii de insecte, plante și copaci, flora și fauna Deltei fiind o adevărată comoară ce au făcut ca aceasta să fie singura deltă din lume declarată Rezervație Naturală a Biosferei, în cadrul UNESCO.

 

Gulliver Delta Resort, grădină a Edenului

Acceptă invitația celor de la Gulliver Delta Resort de a te îmbarca la una dintre cele mai frumoase aventuri de care te vei bucura în acest an, o vizită memorabilă în Delta Dunării, paradisul unic al României, apreciat atât de români, cât și de turiștii străini. În acest sens, Delta Dunării a intrat în Patrimoniul Mondial al UNESCO în anul 1991.

 

Întins pe o suprafață de 10.000 mp, hotelul este poziționat în mijlocul unei oaze de verdeață, într-una dintre cele mai spectaculoase zone ale Deltei, oferind o priveliște superbă asupra împrejurimilor. Fie că este vorba de un romantic incurabil, care se va bucura să privească apusul de soare de pe unul dintre pontoane, sau un fan înfocat al pescuitului, un iubitor de natură sau un gurmand ce adoră preparatele din pește, Gulliver Delta Resort are de oferit totul pentru toți.

Activități variate în Delta Dunării

Poziționarea hotelului Gulliver Delta Resort, într-un colț idilic de natură, la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, la o scurtă plimbare cu barca de la Murighiol, face ca toate drumurile să ducă în rezervații naturale uluitoare. Plimbările cu barca la apus de soare se numără printre activitățile preferate ale călătorilor în Delta, care se pot bucura de culorile roșiatice ale cerului reflectate în apă și de liniștea dimprejur, deranjată poate doar de freamătul stufărișului.

 

Descoperă impresionanta Pădure Letea, cu frumoșii săi cai sălbatici, lianele agățătoare și florile ce răspândesc în jurul lor cel mai frumos parfum, vizitează orașul Sulina, cunoscut și sub denumirea de „Capitala Piraților', un vechi port impresionant și oraș cosmopolit, care astăzi își poartă cu mândrie farmecul de odinioară.

 

De Geanina Ichim

Vacante in Delta pentru Seniori 4 zile!

*Tarife de la 449 lei/persoana, date de plecare: 15.06; 22.06; 29.06; 06.07;

*Tarife de la 564 lei/persoana, date de plecare: 13.07; 20.07; 29.07; 03.08;

Servicii incluse: 3 nopti de cazare si masa conform programului ales (demipensiune/ pensiune completa/all inclusive tip bufet), transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter