Anca Serea și Adi Sînă au primit Trofeul WOW de la Iulia Albu pentru ținutele de la petrecerea Viva!

Publicat pe

Revista Viva! a împlinit recent 18 ani, pe care i-a sărbătorit cu fast la Clubul Diplomatic, din București, și toată lumea bună a showbizului a fost acolo. Tot acolo a fost și Iulia Albu, căreia nu i-au scăpat ținutele wow, dar nici dezastrele vestimentare…

 

Anca Serea și Adi Sînă sunt protagoniștii copertei Viva! din luna iunie, dar și ai unui pictorial incendiar, așadar, la petrecerea Viva! toate privirile au fost îndreptate asupra lor. Cei doi nu ar fi trebuit să aibă emoții în privința alegerii vestimentare, fiindcă nu e prima oară când stilul lor este apreciat, însă Anca – a declarat cu modestie că are dubii, fiindcă nu știe să se îmbrace! – s-a mai relaxat abia după ce a primit aprecierile bine-cunoscutului stilist Ovidiu Buta, care a spus că vedeta, care a purtat o superbă rochie M. Marquise și sandale Oscar de la Renta, este cea mai încântătoare apariție a serii, cei doi soți primind nota 10 pentru outfiturile lor.

Ne imaginăm că temerile Ancăi au luat sfârșit complet abia atunci când ea și Adi au primit de la temuta Iulia Albu trofeul Wow. Prezentă la petrecere, fashion editorul a studiat cu atenție ținutele doamnelor și domnișoarelor care se pozau la panou și apoi… a lovit fără milă. Iuliei i-a plăcut outfitul Andreei Esca, dar nu l-a considerat o ținută de covor roșu, astfel încât i-a scăzut nota. Ținuta Andrei nu i-a plăcut în mod special, însă a fost mai indulgentă cu vedeta, considerând-o o potențială candidată la trofeul Wow. Măruță, în schimb, nu a trecut testul eleganței cu… „sacoul de chelner'.

 

Iulia Albu, la petrecerea Viva!

 

Iuliei nu i-a plăcut nici de Nico, iar rochia purtată de Jojo i s-a părut extrem de urâtă. Foarte aproape de trofeu a fost și Alessandra Stoicescu, a cărei rochie Cavalli a „împușcat' un 9 – lucru rar – de la Domnița de Alba. Momentul culminant a fost atins de apariția cuplului Anca Serea – Adi Sînă, care a primit mult râvnitul trofeu Wow de la Iulia, fără prea multe amănunte: „Adi Sînă și Anca Serea. Este inutil să mai comentăm. Trecem peste. Felicitări, sunteți superbi! Trofeul WOW!'. Astăzi, cei doi soți, care, după cum se vede, sunt un cuplu stylish și în viața de zi cu zi, nu doar la evenimente, au imortalizat momentul în care au intrat în posesia trofeului și au postat fotografia pe Instagram. Le urăm la cât mai multe!

 

Oana Pantazi

Foto: Viva!, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter