(P) Delta Dunării – paradisul de văzut în acest sezon!

Publicat pe

Cu peste 30 de ecosisteme și cea mai întinsă suprafață compactă de stufăriș din lume, Delta Dunării este un adevărat muzeu al naturii. Printre superlativele Rezervației Biosferei se numără cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa, peste 60% din populația mondială de cormorani mici și mai bine de jumătate din coloniile de gâște cu gât roșu.

 

Recordurile Deltei Dunării

Tot aici pot fi întâlnite singurele păduri de nisip din România: Letea și Caraorman, aproximativ 300 de cai sălbatici (unici în Europa), dar și liane grecești lungi de 25 de metri. Printre plantele protejate la nivel mondial pe care le găzduiește delta se numără nuferii, dar și două specii de plante carnivore cunoscute sub denumirea de otrățelul de baltă și aldrovada. La toate aceste recorduri se adaugă și faptul că aici pot fi întâlnite singurele rezervații de sturioni sălbatici din Europa, dar și morunul – cel mai mare pește de apă dulce din lume.

 

Paradisul țării și singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei în cadrul programului 'Omul si Biosfera', UNESCO, Delta Dunării este locul de văzut de către orice pasionat de călătorii. Odată ce ai pășit în acest colț de paradis terestru brodat de salcii, stuf și papură, cu lacuri mozaicate de lotuși și nuferi, vei avea impresia că ai călătorit cumva într-o lume de poveste…

 

Tradițiile lipovenești s-au păstrat cu sfințenie, alături de arhitectura caselor cu ferestre albastre și acoperișuri din stuf. Chiar dacă în ultimii ani turismul s-a dezvoltat foarte mult, Delta Dunării a rămas o regiune autentic românească, unde liniștea este întreruptă doar de susurul apei și de cântecul păsărilor.

Descoperă acest ținut unic într-o escapadă la Gulliver Delta Resort!

Profită de ofertele speciale și alege un sejur în Delta Dunării care pornește de la numai 329 lei de persoană și include 4 nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

 

Gulliver Delta Resort 3* se află într-un cadru paradisiac pe insulița Uzlina, la numai 10 minute distanță de Murighiol. Complexul hotelier se întinde pe 10.000 de metri patrați și cuprinde o mulțime de facilități, precum o piscină împrejmuită de șezlonguri, un loc de joacă pentru copii și o grădină luxuriantă cu hamace și balansoare. Dacă ești pasionat de pescuit poți practica activitatea preferată direct de pe pontoanele hotelului sau poți porni în excursii opționale pe lacurile deltei.

 

De Mădălina Isar

Oferta Speciala Delta Dunarii

Hotel Gulliver Delta Resort 3* – tarife de la 329 lei/persoana, 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Date de plecare: 02.04, 17.04 (4 zile), 09.04, 23.04, 07.05, 21.05. Ofertele sunt valabile pentru rezervare si plata integrala pana la 31.03.2017 in limita locurilor disponibile! Detalii pe gulliverresort.ro, telefon 021.794.75.07 sau 0784.21.56.28.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter