(P) Distracție pentru toată familia, în Zakynthos

Publicat pe

Zakynthos, una dintre cele mai fotografiate insule greceşti, este un colţ de rai ce îţi oferă imagini suprarealiste, cu plaje de nisip alb scăldate de apele cristaline ale Mării Ionice, în cele mai frumoase nuanţe de albastru. Insula se numără în topul preferinţelor turiştilor dornici de un sejur relaxant la malul mării.

 

viva.Zakynthos1

 

Plaje diferite pentru fiecare zi

 

Zona Vassilikos din Zakynthos, considerată a fi mai mult o adunare de staţiuni şi de sate pitoreşti, este locul unde te poţi bucura de nisipul fierbinte şi de apele limpezi, răcoritoare, pe o plajă diferită, pentru fiecare zi.

 

Începe prin a vizita Kaminia şi continuă cu Porto Zoro, Banana, Porto Roma, Gerakas şi Daphni, pentru a profita cu adevărat în această vacanţă de plajele minunate. Multe dintre acestea sunt binecuvântate cu nisip fin argintiu, scăldate de apele cristaline, puţin adânci, ideale pentru adulţi şi copii deopotrivă.

 

Fâșiile de nisip sunt premiate cu Blue Flag, datorită facilităţilor incluse, de la duşuri, umbreluţe şi şezlonguri, până la centre pentru sporturi acvatice, precum scufundări, schi nautic şi multe altele. Atenţie, însă, la recomandările cu privire la sporturile acvatice, deoarece pe unele dintre plaje sunt interzise, pentru a proteja ţestoasele Caretta Caretta, care în lunile iulie şi august îşi depun ouăle în nisipul fin al plajelor din Vassilikos sau din zona insuliței Marathonissi.

 

Sesiuni de shopping, distracții nocturne sau nopți tradiționale

 

În afară de timpul petrecut sub soarele fierbinte, pe plajă sau în apă, Zakynthos te așteaptă și la shopping. În Laganas sau Vassilikos de-a lungul drumului principal, vei găsi numeroase magazine cu produse locale şi suveniruri, ce includ obiecte tradiţionale, din ceramică, precum şi dulciuri făcute în casă, cu miere şi migdale.

 

Odată cu lăsarea serii, insula îi aşteaptă pe amatorii de distracţie nocturnă în stațiunile pline de viață, unde barurile și cluburile organizează pe tot parcursul verii evenimente pline de viaţă şi concerte live. Unele localuri îţi oferă şansa de a experimenta distracţia autentică completă, începând cu o cină tradiţională, pentru a continua cu dansuri şi cântece greceşti.

 

De Geanina Ichim

 

Sejur Zakynthos https://www.christiantour.ro/pachete/rezultat/majestic-charter-avion-zakynthos-bucuresti-2016-blue-air/src0h560e2d9c2db0a/174834746

 

Hotel Majestic 4*- de la 299 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter