(P) Distracţii nocturne în Mallorca, perla Mediteranei

Publicat pe

Mallorca este o destinaţie de vacanţă care fascinează de la prima vedere cu apele de un turcoaz ireal şi cu cele mai bine de 260 de plajele întinse, dintre care 60 recunoscute pentru calitatea lor prin distincţia Steagului Albastru.

 

viva.Mallorca1

 

Cea mai mare insulă spaniolă este apreciată ca fiind o destinație de vacanță care nu doarme niciodată, și care te face să revii mereu, fiind gata să-ţi ofere noi şi noi minunăţii naturale sau distracţii unice.

 

Boema zonă Santa Catalina

 

Mallorca este fără îndoială o resursă nemărginită de zone superbe unde să te relaxezi. Kilometri întregi de plaje, zone muntoase pe care să le explorezi, chiar şi sate tradiţionale peste care trecerea timpului nu şi-a spus cuvântul, însă elementul definitoriu care i-a purtat renumele peste mări şi ţări este cu siguranţă viaţa de noapte.

 

Una dintre cele mai importante centre ale distracţiei în Mallorca o reprezintă Santa Catalina, înţesată cu cele mai diverse baruri şi restaurante, unde distracţia răsare abia după lăsarea întunericului, iar localnicii se distrează cot la cot cu turiştii pe ritmuri latino sau trance, fiecare după gust.

 

Dansuri pe plajă

 

Dacă pe durata zilei ţi-ai petrecut timpul la plajă, pe nisipul alb înfierbântat de soarele mediteranean, poţi continua în acelaşi ritm şi după lăsarea nopţii, luând parte la popularele petreceri pe plajă.

 

Nassau Beach Club este unul dintre localuri care îţi promit distracţie pe măsură, într-un decor elegant şi sofisticat pe care îl vei observa în restaurantul interior, şi cu aceleaşi elemente de lux regăsite pe terasa în aer liber. Vederile spectaculoase nu sunt nici ele neglijate, având Catedrala pe o parte şi pitorescul port Portixol pe cealaltă parte. Aici mixează unii dintre cei mai cunoscuți DJ internaționali, și au loc diverse evenimente mondene.

 

de Geanina Ichim

 

Sejur Mallorca https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/lti-fashion-nautic-charter-avion-mallorca-bucuresti-2016

 

Hotel LTI Fashion Nautic 4*- de la 599 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter