Diane Lane – Împreună cu fiica sa la premiera „Batman v Superman: Dawn of Justice”

Publicat pe

Diane Lane a venit la premiera celui mai recent film în care jaocă, „Batman v Superman: Dawn of Justice', împreună cu fiica sa, Eleanor.

 

Este printre puţine dăţi când cele două apar împreună la un eveniment şi, cum era de aşteptat, au captat toate privirile. În timp ce Diane a ales o rochie verde, cu imprimeu, Eleanor a purtat o ţinută albă, din două piese, care i-a lasat abdomenul plat la vedere.

 

Eleanor s-a născut în 1993, iar tatăl său este celebrul actor Christopher Lambert cu care Diane a fost casătorită în trecut. La 22 de ani, Eleanor este manechin la New York, unde studiază muzica, iar tatal său spune despre ea că este „cea mai frumoasă reuşită a lui'.

 

De altfel, Eleanor i-a moştenit trăsăturile, având însă şi ceva din frumuseţea lui Diane, care la 51 de ani continuă să afişeze o formă fizică fantastică.

 

Foto: Hepta

 

Diane Lane – Împreună cu fiica sa la premiera „Batman v Superman: Dawn of Justice'Diane Lane – Împreună cu fiica sa la premiera „Batman v Superman: Dawn of Justice'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter