(P) Escapadă pentru Seniori în Delta Dunării

După o călătorie de aproximativ 2860 de km, Dunărea formează la punctul de întâlnire cu Marea Neagră, cea mai frumoasă deltă din Europa, declarată singura rezervație a biosferei din lume. Delta Dunarii face parte din patrimoniu mondial UNESCO și găzduiește cea mai mare comunitate de pelicani a bătrânului Continent.

 

Delta Dunării este autentică, în ciuda numărului mare de turiști care ajung aici

 

Cea mai mare suprafață compactă de stufăriș din lume, Delta Dunării se întinde pe aproximativ 5050 km pătrați. Întinderile de apă și uscat, lacurile garnisite cu stuf, papură, izmă, salcie cenușie, nuferi și lotuși, conferă condiții de viață foarte bune pentru numeroase specii de plante, păsări și animale. Vei putea întâlni aici mai bine de 300 de specii de păsări, mii de soiuri de plante rare și numeroase tipuri de pești.

 

Datorită biodiversității, Delta Dunării se află pe locul trei mondial, după Marea Barieră de Corali din Australia și insula Galapagos, constituind un adevărat muzeu al naturii bine păstrat. De altfel, iubitorii de natură vor găsi aici locul perfect unde pot observa viața sălbatică și liniștită, și unde pot descoperi tradiții și obiceiuri vechi foarte bine păstrate.

 

delta1

 

Relaxare în cadrul complexului Gulliver Delta Resort

 

Pentru a înțelege cu adevărat Delta Dunării trebuie să pornești neapărat cu barca pe lacuri și canale, să explorezi cea mai nordică pădure subtropicală din Europa – Letea, unde trăiesc mai bine de 300 de cai sălbatici, dar și liane încolăcite de trunchiurile copacilor.

 

De aceste minuni ale naturii te poți bucura în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort, hotelul amplasat în inima Deltei, la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, la numai 10 minute distanță de Murighiol.

 

De Mădălina Isar

 

Vacanțe în Deltă pentru Seniori 2017 – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

 

Tarife de la 535 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport cu autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, două excursii (Descoperă Delta și Amurg în Rezervație), acces gratuit la piscină, la pontoane și la locul de joacă pentru copii. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...