Justin Timberlake şi Jessica Biel – Cea mai simpatică familie de Halloween

Publicat pe

Sărbătoarea de Halloween este aşteptată cu mare nerăbdare de vedetele din America pentru care aceasta este ocazia perfectă să se deghizeze.

 

În timp ce unii abia aşteaptă să petreacă astfel costumaţi în club, cei mai mulţi îşi petrec timpul alături de familii. Este şi cazul cuplului Justin Timberlake şi Jessica Biel care s-au costumat în Troli şi au sărbătorit alături de fiul lor, Silas.

 

justin1

 

Alegerea lui Justin este cât se poate de firească dacă ne gândim că el şi-a împrumutat vocea personajului principal din animaţia care i-a cucerit deja pe copiii din întreaga lume.

 

Jessica a îmbrăcat costumul Prinţesei Poppy, interpretata de Anna Kendrick, iar simpatica familie a avut una dintre cele mai haioase apariţii.

 

justin2

 

Băieţelul lor, Silas, în vârstă de 1 an şi jumatate, a trăit la maximum momentul, acesta fiind primul Halloween în care se costumează. După cum se vede şi în fotografii se pare că Silas, îmbrăcat la fel ca şi tatăl lui, nu-şi poate lua privirea de la Justin.

 

Realizata de creatorii filmului Shrek, animația Trolii se va lansa pe 4 noiembrie în cinematografe,  aceasta fiind o comedie pentru toți membrii familiei, plină de muzică și aventuri care te captiveaza  indiferent de vârstă.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter