Regina Elizabeth, călare pe cal la 90 de ani!

Publicat pe

Suverana Marii Britanii ne demonstrează că, uneori, vârsta nu e decât un număr. Plină de viață, Regina Elizabeth încă își mai face plimbarea de dimineață acompaniată de calul ei preferat, un Fell Pony superb.

În pofida vârstei avansate, șefa Casei Regale a Marii Britanii e o prezență obișnuită în parcul Castelului Windsor, unde este văzută adeseori pe cal. De altfel, suverana este o mare iubitoare de cai și călărește încă de la vârsta de patru ani, ea fiind, de asemenea, una dintre cele mai entuziaste crescătoare de cai de rasă din Regatul Unit  ­̶  armăsarii săi au triumfat în mai bine de 1.600 de curse.

Recent, ea s-a lăsat filmată într-una dintre plimbările sale matinale, însoțită de Terry Pendry, îngrijitorul-șef al grajdurilor regale. Zâmbitoare și plină de energie, Regina purta un pardesiu bej elegant și niște pantaloni de călărie asortați, însă, ca de obicei, îi lipsea casca de protecție. În pofida criticilor și a sfaturilor primite de-a lungul anilor, suverana a refuzat întotdeauna să poarte altceva decât bine-cunoscuta eșarfă, care a devenit trademark-ul său. Întrebată care este motivul, ea a declarat că acea cască de protecție îi deranjează coafura, care trebuie să fie în permanență impecabilă. La 90 de ani, suverana Marii Britanii nu și-a pierdut nici umorul, nici energia și nici cochetăria…

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta; YouTube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter