(P) Husele de telefon în trend – inspiră-te din 5 stiluri ale vedetelor

Publicat pe

Husa de telefon a devenit un accesoriu indispensabil. Ne demonstrează asta fiecare zi în care smartphone-ul a fost cât pe ce să aibă parte de un accident ce atentează la aspectul său perfect și la funcționarea pe măsură. Că suntem neîndemânatici sau pur și simplu grăbiți, se întâmplă tuturor ca telefonul să aibă parte de cel puțin o căzătură, un șoc ce poate duce la pagube însemnate.

Desigur că pe măsură ce popularitatea acestor dispozitive a crescut a devenit astfel o modă să porți accesorii telefoane si tablete în trend. O sursă de inspirație pot fi chiar stilurile vedetelor, ce adesea etalează huse potrivite cu ținuta aleasă. Iată și câteva sugestii de top:

Husele din colecția Burga

Sunt preferate stilurile sofisticate, în special notele florale și carourile. Combinațiile în tonuri de alb, negru și roșu sunt potrivite gusturilor diverse. Nici animal print-ul nu iese din discuție sau textura din piele. De asemenea se remarcă ca inedită husa ce imită aspectul de marmură.

Pentru cunoscători, husele Burga sunt calitative și recunoscute pe piața de profil ca fiind printre cele mai dorite. Se regăsesc în cadrul paginii GSMnet.ro la prețuri rezonabile.

Husele Disney

Îți amintesc de copilărie și sunt adorabile. Mai ales pentru că în acest an studioul Disney marchează și cei 90 de ani de existență, anul aniversar înseamnă și un context potrivit pentru a etala printurile specifice. Deși am crede că sunt specifice copiilor și poate adolescenților, poți oricând purta o astfel de husă când te simți jucăuș/ă.

Husele Disney așa cum vei găsi la GSMnet.ro sunt variate și includ personaje și sigle cunoscute – Superman, Olaf, Minnie Mouse sunt doar câteva de amintit. Le vei adora pentru că sunt o explozie de culoare și înveselesc orice apariție. Cu ce personaj te identifici?

Husele Spigen

Schimbând registrul, husele Spigen vin cu o încântare pentru publicul masculin mai ales. Bărbații sunt și ei sofisticați și își vor dori să exprime asta prin ceea ce poartă și accesoriile pe care le etalează. În materie de huse cele de la Spigen se remarcă prin simplitate mai ales, prin margini puternic accentuate, robuste, huse transparente ce lasă telefonul să iasă în evidență.

Husele Karl Lagarfeld

Cine nu a auzit de acest brand? Sunt deosebite prin stilul minuțios prin care recreează o imagine, temele cu feline fiind binecunoscute. Sunt un stil mai glam, includ mult glitter și sunt deosebite. Astfel de huse clar își doresc să iasă în evidență și reușesc cu succes. Cei de la GSMnet.ro pun la dispoziție o gamă suficient de variată și aici; descoperă căror modele de telefoane se potrivesc acestea și alege să porți o husă cu stil.

Original Popsockets

Acel suport pentru telefoane, ce permite o mai ușoară manevrare se regăsește de asemenea în lista de accesorii de dorit de către orice deținător de telefon de generație modernă. Gama de Popsockets cum se găsește la GSMnet.ro aduce varietate și un sistem de prindere ușor și rapid – pe bază de adeziv.

Pot fi pata de culoare a telefonului astfel că ai de ales între cele cu motive florale, combinații cromatice și cele cu un design relist – de minge sau gogoașă.

Alege ceea ce nu doar că place ochiului, dar și cee ce se potrivește telefonului tău și se potrivește deopotrivă cu personalitatea ta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter