(P) Mamaia, perla litoralului românesc

Publicat pe

Pe coasta de vest a Mării Negre te aşteaptă, Mamaia, una dintre cele mai apreciate staţiuni turistice a litoralului românesc, o foarte populară atracţie pentru amatorii de distracţie şi de voie bună.

 

viva.Mamaia1

 

Plaja flancată de cluburi și baruri

 

Construită pe un grind între Marea Neagră şi limanul Siutghiol, Mamaia se mândreşte cu o plajă foarte lungă, cu o lăţime de aproximativ 250 metri, acoperită cu nisip foarte fin, de-a lungul căreia se găsesc o seamă de restaurante, cafenele şi baruri unde poți servi masa sau relaxa la o răcoritoare, precum şi numeroase cluburi şi discoteci pline de viaţă, care te îmbie la distracţie până în zorii zilei.

 

Ringuri de dans uriaşe, concerte live, piscine cochete şi cocktailuri colorate… iată reţeta de succes a unei nopţi de pomină în Mamaia. Pentru zile mai liniştite, în care trebuie să te recuperezi sau să continui distracţia, mergi în Satul de Vacanţă, un loc plin de atracţii interesante pentru toate vârstele, jocuri, magazine şi instalaţii deosebite.

 

Distracţie pentru cei mari şi cei mici

 

Intrarea foarte lină în mare face ca Mamaia să fie foarte apreciată şi de părinţii cu copii, mai ales că fundul nisipos al mării este complet lipsit de pietre, iar panta este foarte mică, aşa că se pot bucura de această vacanţă chiar şi înotătorii începători.

 

În acelaşi timp, Mamaia este un loc foarte potrivit pentru amatorii de adrenalină care pot profita de oferta impresionantă de sporturi nautice, ce le oferă tuturor senzaţii tari, cu privelişti extraordinare. Încearcă jet-ski-ul, care îţi oferă o senzaţie unică, de libertate şi de bucurie fără seamăn, schi nautic, pentru cei mai curajoşi care nu se tem să fie tractaţi de o barcă, windsurfing, combinaţia dintre surfing şi navigaţie cu vela, unde poţi stabili recorduri de viteză, sau kitesurfing, unul dintre sporturile care a luat amploare în ultimii ani pe litoralul românesc.

 

De Geanina Ichim

 

Curse turistice cu autocarul – Litoralul Românesc. Bilete începând de la 1 euro (fără tva) pe sens. În premieră, acum poți achita călătoria și prin SMS la numărul 7470. Detalii pe www.mementobus.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter