Mihail a lansat o nouă piesă - VIDEO

Publicat pe

Dupa succesul hitului „Ma ucide ea”, Mihail a lansat un nou single, „Simt ca ne-am indepartat”, pentru care a filmat si un videoclip pe masura, in Malta.

 

mihail

 

„A trecut aproape 1 an de zile de când am lansat „Ma ucide ea”, iar lucrurile care s-au intamplat in viata mea din acel moment au fost cel putin incredibile. Astazi dam startul unui nou capitol, in care sper sa va am in continuare alaturi. Va prezint noul meu single „Simt ca ne-am indepartat”, este mesajul transmis de Mihail.

 

mihail1

 

Cum a fost in Malta?

Mihail: Mi-a placut echipa cu care am fost, oamenii de care am avut parte. Fiecare a venit cu contributia lui, cu atitudinea lui, lumea era foarte implicata si totul a fost perfect. Bineinteles, mi-au placut si locurile pitoresti, si oamenii de acolo, a fost asa, ca intr-un film.

 

Iti place sa calatoresti? Care este destinatia ta preferata?

Mihail: Da, imi place, dar pentru moment destinatia ideala este acasa, in Republica Moldova, pe malul Nistrului. N-am mai fost de mult timp, iar cand merg stau putin, dar e… acasa.

 

Adina Vilcea, Foto: Roton

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter