(P) Muntele și marea, în completă armonie în Paralia Katerini

Publicat pe

Riviera Olimpului te așteaptă cu o pitorească stațiune de vacanță – Paralia Katerini, destinația ideală pentru familiile cu copii sau pentru cuplurile care simt nevoia unui concediu liniștit, într-un cadru natural idilic, în care doar să se relaxeze și să se bucure de la plajele întinse și apele cristaline și pană la cele mai gustoase preparate tradiționale.

 

Descoperă Paralia Katerini prin cele mai noi programe de la Europa Travel, turoperatorul low-cost din România, singurul care a introdus sejururile cu autocarul de 6 nopți în Grecia. Grație pachetelor low-cost de la Europa Travel, ai asigurat tot confortul și facilitățile necesare pentru a petrece o vacanță memorabilă, alături de cei dragi, în cele mai frumoase regiuni ale Greciei, la cele mai mici tarife de pe piața de turism.

 

Bijuteria Rivierei Olimpului

 

Riviera Olimpului este una dintre cele mai accesibile destinații de vacanță pentru români, fiind poziționată în nordul Greciei, la o distanță de doar 700 km de București.

 

Faimoasă pentru cadrul natural spectaculos, asigurat de maiestuosul Munte Olimp, caracterizat printr-o vegetație luxuriantă care coboară până aproape de întâlnirea cu apele azurii ale Mării Egee, nu foarte adânci, regiunea găzduiește câteva dintre cele mai pitorești destinații de vacanță, apreciate pentru curățenie și calitatea mediului prezente peste tot pe plajele de pe coastă.

 

Descoperă pitoreasca Paralia Katerini și vizitează și alte stațiuni feerice, precum Nei Pori, Olympic Beach sau Korinos. În plus, vei beneficia aici de toate serviciile turistice necesare, de la plaje nisipoase, amenajate cu șezlonguri, umbreluțe și dușuri, la o sumedenie de taverne și restaurante tradiționale, precum și baruri și cluburi de noapte.

 

Atracțiile stațiunii Paralia Katerini

Cunoscută mai ales sub numele de Paralia Katerini, stațiunea este de fapt alcătuită din portul Paralia și orașul Katerini, care este și capitala regiunii Pieria, ce se află la o distanță de aproximativ 4 km de plajă.

 

Cele două plaje, situate foarte aproape una de cealaltă, sunt adesea considerate drept una singură, împărțind frumusețile din împrejurimi și nisipul fin. Foarte aproape de plajă, copiii se pot bucura de momente de distracție la parcul acvatic, iar cei pasionați de sporturi nautice pot apela la unul dintre centrele specializate pentru a face scufundări în apele cristaline.

 

În Paralia Katerini vei avea ocazia să și explorezi interesantele atracții cu care se mândrește, în afara plajei spectaculoase și a peisajelor uimitoare, cum ar fi frumoasa bisericuță albă, ce poartă hramul Sfintei Parascheva, construită în anul 1993. În plus, cu mic, cu mare, toți iubitorii de viteză și automobilism sunt așteptați la pista de karting pentru ture pline de adrenalină.

 

De Geanina Ichim

Oferte Speciale Sejur Paralia

Hotel Orea Eleni 3* – tarife de la 1 euro + 499 Lei/persoana, 6 nopti de cazare cu demipensiune, transport autocar, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter