Alice Peneacă este perfectă în costum de baie. Cât de sexy a pozat soţia lui Bobby Păunescu în această vară!

Publicat pe .

Alice Peneacă locuieşte în prezent la New York unde realizează shoooting după shooting, iar în această vară soţia lui Bobby Păunescu ne încântă cu fotografii extrem de hot în costume de baie.

 

Alice are un trup de vis şi arată senzaţional în costumele de baie colorate din două piese sau într-un costum întreg, cu steagul Americii pe el.

 

Top modelul în vârstă de 25 de ani pozează cu nonşalanţă şi arată perfect din orice unghi ai privi-o, stârnind admiraţia fanilor ei. Şederea în America îi prieşte, deşi Alice este departe de Bobby Păunescu, cel cu care s-a căsătorit în urmă cu 2 ani.

 

Vezi si:

Delia si-a sarbatorit sotul. A dat petrecere in apartamentul fabulos in care locuiesc

 

„Eşti superbă', „Divina', „Minunată' sunt doar câteva dintre complimentele pe care le-a primit pentru apariţiile sale hot.

 

Alice Peneacă este vedeta care sfidează perfecţiunea, ea având dimensiunile ideale, aşa cum ne-a demonstrat atunci când s-a lăsat măsurată. Cu 88 de cm la bust, 61 în talie şi 90 la şolduri, Alice a trecut cu brio testul nostru.

 

Foto: Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton