(P) Oferta specială pentru seniori! Vacanță în Delta Dunarii de la 399 lei!

Publicat pe

Delta Dunării este un adevărat sanctuar de liniște și casa a mii de specii de păsări, plante și animale rare pe care turiștii din toate colțurile Europei vin să le admire an de an.

 

viva.Delta Seniori1

 

Descoperă una dintre cele mai frumoase delte din lume, al cărei Parc Național cuprinde zeci de rezervaţii naturale impresionante, lacuri, păduri, sate tradiţionale pescăreşti, în acest sezon prin programul Delta pentru seniori de la Gulliver Delta Resort 3*. Seniorii pot merge în Delta Dunării de la numai 399 lei/persoane, pachet în care sunt incluse următoarele servicii: 5 zile de cazare cu demipensiune, transport cu autocarul, transferul cu barca, acces gratuit la piscină, şi promisiunea celei mai frumoase vacanţe.

 

Cazare Delta Dunării

 

Amplasat într-o armonie perfectă cu natura, în zona Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* vine în sprijinul oaspeţilor săi oferindu-le nu doar un loc de relaxare, ci şi oportunitatea de a experimenta activităţi specifice, prin pontoanele speciale pentru pescuit, precum şi degustarea bucatelor tradiţionale lipoveneşti din pește. În plus, poţi porni în explorarea împrejurimilor, vizitând Pădurea Letea, o arie protejată unde poți admira caii sălbatici, dune uriașe de nisip, viță de vie sălbatică ori liane înconjurate de trunchiurile stejarilor.

 

DELTA DUNĂRII PENTRU SENIORI http://www.gullivertours.ro/sejur-5-zile-in-delta-dunarii-pentru-seniori-hotel-gulliver-delta-resort-3-demipensiunepensiune-completaall-inclusive-uzlina-delta-dunarii-P327223

 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*-de la 399 lei/persoană, 5 zile de cazare cu demipensiune tip bufet, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07 sau la [email protected]

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter