(P) Playa de las Americas – cea mai vibrantă stațiune din Tenerife

Publicat pe

Una dintre cele mai vizitate insule din Canare este fără îndoială Tenerife, renumită pentru orașele sale cu viață de noapte fulminantă, plajele întinse pe care nu le poți cuprinde într-o singură privire și  parcurile naționale împrejmuite de păduri luxuriante.

 

Tenerife – la Isla de la Eterna Primavera

În fiecare an pe insula primăverii ajung mai bine de 5 milioane de turisti care se îndrăgostesc de clima prietenoasă, de peisajele unice dominate de bătrânul El Teide, dar mai ales de atmosfera festivă a insulei. Mulți dintre vizitatori vin în Tenerife pentru drumeții în Parcul Național El Teide și se opresc în Valle de la Orotava pentru a se bucura de tradițiile bine păstrate și de priveliștile unice. Tinerii însă, aleg escapadele în celebra Playa de las Americas care găzduiește sute de cluburi moderne, pub-uri, restaurante sau beach baruri.

Stațiunea este un fel de regină a locurilor pline de viață din Spania, unde pe toată perioada anului au loc sute de evenimente extravagante, de la popularele petreceri pe plajă, la cele în spumă, până la carnavaluri sau baluri mascate.

 

Party-uri exclusiviste, plajă și shopping

Pe lângă atmosfera extravagantă pe care o afișează, stațiunea Playa de las Americas este un loc perfect pentru plajă. Deține unele dintre cele mai bune fâșii de nisip întinse de-a lungul unui golf cu ape cristaline si valuri spumoase impânzite de împătimiții surfului.

Atrași de mirajul party-urilor exclusiviste, tinerii europeni includ Playa de las Americas în topul celor mai populare stațiuni din lume. Este locul care nu doarme niciodată, vibrând pe note latino, tehno și electro într-o mare de festivaluri internaționale și tradiționale gata să-i încânte pe toți. Dacă ești în căutare de exlusivități, poți participa la petrecerile din marile cluburi aflate aproape de plajă, care includ pe lângă concertele live și cocktailuri alese sau gustări tradiționale.

Indiferent pentru ce alegi să vizitezi Playa de las Americas nu rata aici și o sesiune de shopping. Stațiunea este raiul cumpărăturilor, împânzită de magazine, buticuri cochete, piețe tradiționale și parfumerii care vând produse la prețuri accesibile datorită taxelor foarte mici.

 

De Mădălina Isar

Sejur Tenerife

Hotel Zentral Center 4*tarife de la 599 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Pana la 31 martie rezervarea se face cu doar 10% avans! Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter