(P) Reduceri de până la 25% la circuitul în Egipt, în perioada Târgului de Turism!

Publicat pe

Peste 12 milioane de turiști ajung în fiecare an în Egipt din dorința de a desluși tainele și misterele celor mai cunoscute piramide din întreaga lume, să calce pe urmele faraonilor la Giza, Luxor și Valea Nilului, îmbinând în același timp cultura sau istoria cu relaxarea pe plajele exotice de la Marea Roșie.

Perla Africii de Nord, Egipt este locul cu una dintre cele mai strălucitoare civilizații antice, istoria sa milenară clasându-l în topul celor mai bogate țări care alături de Israel, regiuni din Palestina și Iordania formează așa numitul 'Pământ Sfânt al lumii'.

'Prețurile au intrat în vacanță' la Târgul de Turism 2018!

Destinație de văzut măcar o dată în viață, mai ales dacă vrei să pornești într-o călătorie inițiatică, Egiptul poate fi acum descoperit foarte ușor grație ofertelor speciale pregătite de turoperatorul Europa Travel, la pachetele turistice de tip circuit 2019!

Doar în perioada 15-18 noiembrie cu ocazia Târgului de Turism desfășurat online pe europatravel.ro, poți rezerva un circuit în Egipt, cu reducere de până la 25% în care sunt incluse 10 nopți de cazare, transport cu avion și vizitele menționate în program! Oferta este valabilă doar în timpul desfășurării Târgului de Turism, în limita locurilor disponibile, de la Europa Travel!

Circuitul în Egipt ce include explorarea capitalei Cairo, croazieră pe Nil și o escapadă în Hurghada, de la Europa Travel, îți scoate în cale cele mai cunoscute simboluri ale locului, fie că vorbim despre Muzeul de Egiptologie, Valea Regilor, Marea Piramidă a lui Keops, Sfinxul, Luxor sau de templele controversate de pe malurile fertile ale fluviului dătător de viață

Pornește în turul capitalei atipice, alături de ghizii de la Europa Travel, pentru a lua contact cu lumea misterioasă a Egiptului Antic în Muzeul de Egiptologie, care găzduiește cea mai mare colecție de artefacte egiptene însumând peste 120.000 de piese de patrimoniu. Cea mai controversată dintre sălile muzeului este dedicată tânărului faraon Tutankhamon, singurul mormânt din Valea Regilor ce a fost  intact. Dintre artefactele aflate în mormântul său și pe care le poți admira în muzeu se numără sarcofagul încrustat cu pietre prețioase, Masca de Aur, tronul etc.

Minuni ale lumii antice

O vizită pe Platoul Giza este obligatorie pentru oricine ajunge în Egipt, aici se vizitează Marile Piramide, singura dintre cele 7 minuni ale lumii antice care a rezistat timpului (Piramida lui Keops), piramidele mai mici Kefren și Mikerinos (ce formează complexul stravechi, realizat acum mai bine de 4000 de ani, parte din UNESCO) și Sfinxul fără nas despre care se crede că ar data din timpul faraonului Menkaure.

Drumul continuă spre Aswan unde te îmbarci într-o croazieră cu felucca spre insula lui Kitchener, cunoscută îndeosebi pentru Grădina Botanică fiind un punct excelent de plecare și spre stancile insulei Elephantine. Navighează pe apele Nilului până la cele mai importante temple egiptene precum Kom Ombo (singurul templu care a fost realizat în oglindă pentru zeii Sobek și Horus), Templul Edfu (închinat zeului cu chip de șoim, Horus) și Templui zeiței Isis, Philae (considerat cel mai romantic complex de temple din Țara Faraonilor).

Orașul celor mai mari descoperiri egiptene și cel mai mare muzeu în aer liber din lume, Luxor este ticsit de temple și construcții antice ridicate în urmă cu mai bine de 2000 de ani, în valea fertilă a fostei Teba. Templul Karnak închinat lui Amon-Ra este considerat ca fiind cea mai mare clădire de cult din toate timpurile, în timp ce Templul Luxor este cel mai mai mare dintre edificiile ridicate în vremea lui Amenhotep al III-lea.

Ultima parte a circuitului o poți dedica relaxării în stațiunea Hurghada, un fost sat pescăresc de la Marea Roșie cu posibilitatea de a descoperi opțional, alături de Europa Travel, locuri ca Insula Gifton, Dashur și Sakkara, să faci un jeep-safari ori să vizitezi Piramida în trepte Djoser.

 

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Reduceri imbatabile la vacantele Europa Travel în cadrul TTR

Circuit 2019 Egipt: Cairo – Croaziera pe Nil – Hurghada – reducere de pana la 25% valabila doar in cadrul Targului de Turism desfasurat in perioada 15-18 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Servicii incluse: 11 zile (3 nopti in Cairo, 1 noapte tren Cairo – Aswan, 3 nopti in Hurghada, 3 nopti vas de croaziera) cazare la hoteluri de 4*-5* cu mese conform programului, transport avion, tururi si excursii cu autocar local, ghid, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter