Cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum! Cum a ieșit din casă adolescenta

Publicat pe
Cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum! Cum a ieșit din casă adolescentaCea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum! Cum a ieșit din casă adolescenta

Duse sunt vremurile în care fetița de trei ani cânta versurile 'Ghiță, te-aștept diseară la portiță'. La 16 ani și 1’80 înălțime, Cleopatra Stratan este o adolescentă frumoasă, care a descoperit hainele sexy și știe cum trebuie să privești spre obiectivul foto pentru o imagine cât mai senzuală. Iată cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum, într-una din rarele ocazii când tatăl său, Pavel Stratan, nu a însoțit-o.

Acum 13 ani, pe când avea doar trei ani, Cleopatra Stratan cunoștea celebritatea cu piesa 'Ghiță', dând peste cap topurile muzicale și cântând în concerte sold out. După o lungă absență din industria muzicală, timp în care tânăra din Chișinău a preferat să se concentreze pe școală, anul acesta a revenit în showbiz, cu piesa 'Te las cu inima', ajunsă acum la peste 36 de milioane de vizualizări pe You Tube.

Cea mai sexy apariție a Cleopatrei Stratan de până acum

Cleopatra a revenit, însă, nu doar cu aplomb, ci și cu o nouă atitudine. Cu toate că în general preferă ținutele clasice și nu ține să atragă atenția asupra sa cu outfiturile, la VIVA! Influencers Party a uimit pe toată lumea cu poate cea mai sexy apariție a sa de până acum. Artista a atras privirile tuturor cu o pereche de pantaloni negri mulați, purtați cu botine cu toc înalt și o bluză transparentă, toate acestea dublate de o atitudine senzuală în fața aparatului foto. Cleopatra a învățat, se pare, unghiurile care o avantajează și micile trucuri care sporesc senzualitatea în fața obiectivului.

În mod excepțional, la evenimentul VIVA! Cleopatra nu a fost însoțită, ca în majoritatea cazurilor, de faimosul său tată, Pavel Stratan. Spunem 'în mod excepțional' pentru că acesta nu-și scapă fiica adolescentă din priviri de obicei. 'Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și o să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17, 18, 19 ani, dacă copilul e rău, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte', declara Pavel pentru Libertatea.

Chiar dacă tatăl său nu i-a fost alături la eveniment, Cleopatra nu a venit, totuși, neînsoțită. Artista a fost acompaniată de Radu Sârbu, de la O-zone și de soția acestuia, ambii originari din Chișinău, ca și ea.

Foto: Instagram, VIVA!

Citește și:

Primele declaraţii ale Flaviei de la Neatza după ce s-a aflat că este însărcinată: „Voi fi o mamă minunată!'

Prințul Harry are un obicei care o scoate din sărite pe Meghan Markle. Mulți dintre noi facem la fel!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter