Prințul Harry are un obicei care o scoate din sărite pe Meghan Markle. Mulți dintre noi facem la fel!

Publicat pe de Oana Pantazi

Tânăr, înalt, fermecător – nepotul preferat al reginei pare să le aibă pe toate! Iată însă că s-a dovedit că Prințul Harry are un obicei care o scoate din sărite pe Meghan Markle… Obicei pe care îl au și mulți dintre noi, însă motivația este, evident, alta!

 

Obiceiul Prințului Harry o scoate din sărite pe Meghan…

În cadrul documentarului Prince, Son and Heir: Charles at 70, realizat în apropierea zilei de naștere a tatălui lor, Prinții Harry și William au relatat amănunte mai mult sau mai puțin știute despre viața alături de tatăl lor, iar la un moment dat a ieșit la iveală și un fapt amuzant – Prințul Harry are un obicei care o scoate din sărite pe Meghan Markle și de care nu se poate dezbăra.

E greu de crezut că Harry face economii… la sânge.

Și cum se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iată că Harry a moștenit de la tatăl său un obicei – deloc rău, ce-i drept – care uneori poate deveni deranjant pentru cei din jur. „Este obsedat de stingerea luminilor', spune Harry despre tatăl lui, „și ăsta e un lucru de care și eu sunt obsedat în egală măsură'. Evident, de același lucru s-a „îmbolnăvit' și William, dar Harry pare fără scăpare… Apoi, Ducele de Sussex a povestit că prima oară Meghan a luat contact cu acest obicei supărător al său la reședința lor din Palatul Kensington.

„Ei, de ce ai stins luminile?”

Adresându-i-se lui William, Harry a povestit cum se petrec dialogurile dintre el și Meghan pe această temă. „Asta e o nebunie – nu știu dacă soția ta face la fel –, dar soția mea comentează: Ei, de ce ai stins luminile? Știi, e întuneric. Iar eu îi răspund: Avem nevoie doar de o lumină, nu ne trebuie șase.' Reacția Prințului este normală, mai ales că provine dintr-o cultură unde economisirea și reciclarea sunt foarte importante (imaginați-vă cât trebuie să fie factura la curent la Kensington!), și trebuie să recunoaștem că mulți dintre noi avem acest obicei, însă din cu totul alte rațiuni – pentru că ustură la buzunar. Să ridice mâna cine nu are în familie pe cineva la fel ca Harry și care nu a auzit măcar o dată cuvintele magice: Stinge lumina!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter