Primele declaraţii ale Flaviei de la Neatza după ce s-a aflat că este însărcinată: "Voi fi o mamă minunată!"

Publicat pe

Flavia Mihăşan, celebra vecină de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani', este însărcinată. În câteva luni, aceasta va aduce pe lume primul său copil. Iată primele declaraţii oferite de dansatoare despre sarcină!

Horia Brenciu este cel care a anunțat public, în mediul online, că Flavia Mihășan va deveni pentru prima oară mamă. Reacția actriței nu a întârziat să apară. Se pare că dansatoare nu se mai fereşte!

„Și o știre de ultima ora: Flavia va deveni mama! Bravo, fatăăă!!! Ia, zi, o să-i povestești copilașului despre mine? Sfatul meu e să nu-l stresezi! Îmbrățișează-l și pe tată Marius.”, a scris Horia Brenciu.

„Mulțumesc, Horia. Da, voi fi o mamă minunată, când va veni momentul, și da, o să vă sun… bine, mai mult pe Alice Dumitrescu”, a fost reacția Flaviei pe Instagram.

Cine e tatăl copilului Flaviei Mihăşan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!’, potrivit aceleiaşi surse. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale’. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Foto: Captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter