Răzvan de la ”Insula iubirii”, atac la un alt concurent. Ce cuvinte grele i-a adresat lui Ionuț: ”Nu mi-am dat seama ce caracter ai”

Publicat pe

Chiar dacă pe parcursul emisiunii nu au avut nimic de împărțit, lucrurile s-au schimbat între Răzvan și Ionuț de la 'Insula iubirii'. Iubitul lui Cati i-a adresat cuvinte grele colegului său din emisiune. Nimeni nu s-ar fi gândit că între cei doi s-ar putea isca un atac.

Spiritele s-au încins între Răzvan și Ionuț Gojman de la 'Insula iubirii'. Iubitul lui Cati i-a adresat cuvinte grele lui Ionuț și nu a mai ținut cont de nimic. Concurentul a scris un mesaj pe una dintre rețelele de socializare, iar oamenii au fără cuvinte atunci când l-au citit.

'Ăsta la testimoniale vorbește de el, cred !!! Băi, băiatule, sincer cât am stat acolo nu mi-am dat seama ce caracter ai! Sincer, spui că ești radio șanț! Mai rau ca femeile alea bătrâne de sparg semințe în fața porții când apari pe la țară! Ai judecat pe toată lumea fără să îți fi dat seama câtă lume ai înrăit!! Sper din tot sufletul meu să nu fi fost ispită în sezonul 5 că deja te mănâncă oamenii ', a scris Răzvan pe una dintre rețelele de socializare.

Răzvan a fost pus la punct de Radu Vâlcan

Situație neașteptată la ‘Insula iubirii’. Radu Vâlcan l-a pus la punct pe Răzvan și a vrut să arate cine este cu adevărat acesta. Prezentatorul TV l-a făcut pe concurent să arate cu adevărat cine este și chiar i-a spus că știe că a mințit echipa de la bun început și că i-a jignit colegii.

„Ce ai avut tu colegii mei, de ce i-ai înjurat, de ce i-ai bârfit, de ce ai râs de ei? De ce i-ai umilit? Ei erau la muncă! Cu ce ţi-au greşit ţie? Din fericire pentru tine ai venit exact la acea emisiune în care se vede cine eşti tu cu adevărat! Ai crezut că poţi să ne fraiereşti pe mine şi pe întreaga echipă. Ai vorbit urât la adresa Antenei 1, la adresa colegelor mele care întotdeauna au fost prietenoase și au fost alături de tine. Acesta este caracterul tău, Răzvan. Ăsta ești! Atât poți… îmi pare rău pentru tine. Tu ești acel Răzvan care se crede mai deștept decât toată lumea. Sunt convins că după ce pleci de aici o să mă înjuri și pe mine, te sfătuiesc să o faci aici’, i-a spus Radu Vâlcan concurentului de la ‘Insula iubirii’.

Citește și: Trecutul neştiut al lui Ionuţ de la 'Insula Iubirii' sezonul 4. Din ce se întreţine bărbatul

Citește și: Radu Vâlcan l-a pus la punct pe Răzvan de la Insula Iubirii: „O să mă înjuri şi pe mine, te sfătuiesc să o faci aici!”

FOTO: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter