Radu Vâlcan l-a pus la punct pe Răzvan de la Insula Iubirii: "O să mă înjuri şi pe mine, te sfătuiesc să o faci aici!"

Publicat pe

Radu Vâlcan a fost mai acid ca niciodată la „ceremonia focului”. „Ţinta” lui a fost Răzvan cel care i-a şi minţit pe producători încă de la începutul emisiunii. Acum a ieşit la iveală comportamentul concurentului, faptul că a înjurat întreaga echipă. Iată scena în care adevărul a ieşit la iveală!

Situație neașteptată la 'Insula iubirii'. Radu Vâlcan l-a pus la punct pe Răzvan și a vrut să arate cine este cu adevărat acesta. Prezentatorul TV l-a făcut pe concurent să arate cu adevărat cine este și chiar i-a spus că știe că a mințit echipa de la bun început și că i-a jignit colegii.

„Ce ai avut tu colegii mei, de ce i-ai înjurat, de ce i-ai bârfit, de ce ai râs de ei? De ce i-ai umilit? Ei erau la muncă! Cu ce ţi-au greşit ţie? Din fericire pentru tine ai venit exact la acea emisiune în care se vede cine eşti tu cu adevărat! Ai crezut că poţi să ne fraiereşti pe mine şi pe întreaga echipă. Ai vorbit urât la adresa Antenei 1, la adresa colegelor mele care întotdeauna au fost prietenoase și au fost alături de tine. Acesta este caracterul tău, Răzvan. Ăsta ești! Atât poți… îmi pare rău pentru tine. Tu ești acel Răzvan care se crede mai deștept decât toată lumea. Sunt convins că după ce pleci de aici o să mă înjuri și pe mine, te sfătuiesc să o faci aici', i-a spus Radu Vâlcan concurentului de la 'Insula iubirii'.

Răzvan a venit la „Insula iubirii' pentru a afla cine este el cu adevărat, iar Radu Vâlcan i-a spus verde în față cine este el cu adevărat și impresia pe care a lăsat-o tuturor. Mai mult, concurentul voia să-i facă o surpriză iubitei sale și să nu se apropie de nicio ispită. „Aşa este felul meu. Nu mă cred șmecher. E un test foarte… Îmi cer scuze. Și eu am fost prietenos cu ele.', a spus Răzvan.

Răzvan şi-a băiat brăţara, legătura simbolică pe care o avea cu Cati, iubita sa. Acesta nu a suportat să o vadă lângă ispită, mai ales că cei doi s-au şi sărutat. A fost primul sărut dintre Cati şi ispită pe Insula Iubirii.

Răzvan de la „Insula iubirii' i-a minţit pe producătorii emisiunii

Situaţie fără precedent în cadrul emisiunii „Insula iubirii'. Unul dintre concurenţi a minţit întreaga echipă, însă adevărul a ieşit la iveală în cadrul ceremoniei focului. Iubita sa a fost cea care a făcut declaraţii inedite.

Citește și: Ce mașină conduce Mirela de la 'Insula iubirii'. Costă câteva zeci de mii de euro

Foto: Captură TV, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter