Flavia Mihăşan este însărcinată pentru prima oară. Cine e tatăl copilului ei

Publicat pe

Flavia Mihăşan, celebra vecină de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, este însărcinată. În câteva luni, aceasta va aduce pe lume primul său copil.  Iată cine este tatăl copilului!

Apare de luni până vineri la TV, de la ora 09.00, însă nu a dat nimic de bănuit. Flavia Mihăşan este însărcinată, vedeta ar vedeni în curând mamă.

Conform Spynews, Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan, un actor şi un dansator cunoscut în breasla artiştilor, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar colega lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil s-ar pregăti deja să devină mămică, pentru prima dată. La începutul anului 2018, Flavia Mihăşan a fost întrebată de ce nu face un copil, iar ea s-a arătat entuziasmată şi a mărturisit că şi-ar dori un copil, dar timpul nu-i permite.

Iată că acum lucrurile s-au schimbat. Aceasta şi-a găsit timp şi este pregătită să facă marele pas, acela de a-şi întemeia o familie. Mai mult decât atât, de o bună perioadă de timp, Răzvan şi Dani, colegii ei de emisiune, îşi caută ucenică nouă. Oare Flavia va fi înlocuită?

Până acum, aceasta nu a dat nicio declaraţie privind sarcina, nici burtica nu i s-a observat în imaginile postate recent.

Cine e tatăl copilului Flaviei Mihăşan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!', potrivit aceleiaşi surse. S-au plăcut foarte tare și se pare că formează un cuplu de ceva timp.

Marius Moldovan are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.  Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale'. Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Flavia Mihăşan este însărcinată pentru prima oară. Cine e tatăl copilului eiFlavia Mihăşan este însărcinată pentru prima oară. Cine e tatăl copilului ei

Cea mai mediatizată fostă relație – aceea cu Codin Maticiuc

Două luni a durat relația Flaviei cu cel supranumit 'Prințul de Dorobanți'. Codin și asistenta de la Neatza au trăit cele două luni intens, departe de România, în SUA.

Asaltat de presă cu întrebări despre relația lor, Codin a reușit, de fiecare dată să se eschiveze și să păstreze discreția. Iată ce reacție a avut când l-am rugat să confirme povestea de iubire cu Flavia: AICI.

Lanțul de iubire s-a rupt repede si, la aproximativ două luni, tabloidele anunțau despărțirea celor doi. Și atunci Codin Maticiuc a reacționat, după ce o fată i-a pus o întrebare cu subînțeles pe una dintre rețelele de socializare.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter