Doliu în familia lui Vladimir Drăghia. Tatăl lui Alice Cavaleru s-a stins din viaţă

Publicat pe

O mare durere este în familia lui Vladimir Drăghia. Tatăl soţiei lui, al lui Alice Cavaleru, s-a stins din viaţă. Vestea extrem de tristă a fost dată chiar de către aceasta, în mediul online. Ea a postat şi un mesaj de adio!

Alice Cavaleru trece prin momente foarte dificile. Tatăl său s-a stins din viaţă. Soţia lui Vladimir Drăghia se pare că avea o relaţie foarte apropiată cu părintele său căruia îi spunea „Tati”. Vedeta şi-a exprimat regretul şi în mediul online, acolo unde a încărcat o imagine cu câteva cuvinte emoţionante. „O să ne vedem printre stele”.

Aceasta a preferat să blocheze comentariile la această postare. Probabil este extrem de îndurerată deoarece a pierdut o persoană aşa dragă.

„Drum bun și luminat către Cer, tati!”, a scris aceasta pe Instagram.

Vladimir Drăghia şi Alice au împreună o fetiţă superbă, pe Alaia Zora. Micuţa s-a născut în aceeaşi zi ca mama ei.

Vladimir Drăghia, abandonat de tată la câteva luni

Vladimir Drăghia, abandonat de tată la câteva luni. Câştigătorul „Exatlon' a vorbit la Interviurile VIVA! despre relaţia pe care o are cu părinţii săi. Pentru prima oară, actorul a adus în discuţie faptul că tatăl său l-a părăsit când avea doar câteva luni. Iată declaraţiile sincere!

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter