Bianca Drăgușanu și sora ei au fost eliminate de la Asia Express. Ce a făcut vedeta când a ajuns în România

Publicat pe

Faptul că Bianca Drăgușanu a fost aleasă să participe la emisiunea Asia Express a fost de necrezut pentru multă lume. Ei bine, vedeta și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu sora ei în India, acolo unde au trăit experiența vieții lor. Bianca Drăgușanu și sora ei au fost eliminate de la Asia Express. 

Cele nouă perechi de vedete au plecat din România pe data de 20 octombrie cu destinația India și Sri Lanka. Bianca Drăgușanu și Oana erau foarte temătoare când era vorba de această mine, mai ales că vedetei îi este frică de gândaci, șerpi și alte viețuitoare. În urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu nu știa ce o așteaptă, însă știa că va fi o experiență pe care nu o va uita niciodată. Bianca Drăgușanu și sora ei au fost eliminate de la Asia Express, iar acestea s-au întors din România.

Bianca Drăgușanu s-a întors în țară, unde a așteptat-o iubitul ei, Alex Bodi. Se pare că vedeta a rezistat aproape două săptămâni în concurs, deocamdată nu se știe dacă vedeta și sora ei au fost primele eliminate de la Asia Express. După ce a fost eliminată, Bianca Drăgușanu și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu a fost împreună cu iubitul să o vadă pe Sofia

Cum a ajuns în România, Bianca Drăgușanu s-a întâlnit cu iubitul ei și au mers împreună la Hunedoara pentru a o vedea pe Sofia Natalia, fiica vedetei. Alex Bodi și-a însoțit iubita chiar la mama acesteia și tot atunci a cunoscut-o și pe fetița iubitei sale. Dacă Bianca Drăgușanu a decis să-l ia pe Alex Bodi cu ea la fiica ei, înseamnă că relația este foarte serioasă.

După un weekend petrecut la Călan, acolo unde stă doamna Madi Drăgușanu, Alex Bodi și Bianca s-au întors în București, unde recuperează timpul pierdut. Cei doi au mers la sală împreună și merg în cele mai selecte locuri din Capitală pentru a lua masa.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor fi părinți spirituali

Vedeta a făcut un anunț neașteptat atunci când s-a întors de la filmările emisiunii Asia Express. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor fi părinți spirituali, vedeta fiind cea care a dat marea veste. Cei doi vor boteza o fetiță, iar aceasta va primi numele de Eva Maria.

Bianca Drăgușanu și sora ei au fost eliminate de la Asia Express. Ce a făcut vedeta când a ajuns în RomâniaBianca Drăgușanu și sora ei au fost eliminate de la Asia Express. Ce a făcut vedeta când a ajuns în România

Citește și: Înţelegerea dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu înainte de Asia Express. Ce face prezentatorul pentru fosta soţie

Citește și: Primele imagini cu Bianca Drăgușanu la Asia Express. A renunțat la extensii

FOTO: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter