(P) Revelion în orașul imperial, Istanbul

Publicat pe

Dacă ești dornic să întâmpini Noul An într-un oraș interesant, unde poți descoperi o altă cultură, tradiții și obiceiuri noi, turoperatorul Europa Travel te întâmpină cu o paletă extinsă de destinații de Revelion în cele mai populare locuri. Descoperă vechea capitală otomană, Istanbul cu o resursă inepuizabilă de atracții, astfel că o vacanță pe aceste meleaguri culminează cu distracție cât cuprinde și numeroase lecții de istorie …

Europa Travel te îmbie la unul dintre cele mai accesibile programe de revelion, care aduce cu sine numeroase atracții și oportunități de a explora împrejurimile pline de culoare, cu o mare însemnătate pentru cultura otomană.

Simbolurile de top din Istanbul

Încă de la prima vizită în orașul întins pe două continente, Europa și Asia, vei avea ocazia să explorezi cele mai importante atracții ale sale, atât de impresionante încât vei reveni aici cu fiecare vacanță. Descoperă Palatul Topkapi, fost palat al sultanilor, care adăpostește astăzi Muzeul Național al Turciei și superba biserică bizantină Hagia Sophia, Basilica Cisterna și monumentala Moschee Albastră.

Palatul Dolmabahce, considerat a fi un adevărat Versailles al Turciei, se regăsește în topul celor mai impresionante palate din întreaga lume. Construit în secolul XIX, palatul este fosta reședință a liderului Mustafa Ataturk și te surprinde de la prima vedere printr-o opulență cum numai în Turcia ai putea descoperi, unde chiar și balustradele sunt de cristal.

Experiențe memorabile în Turcia

Una dintre cele mai intense experiențe de care te poți bucura în Turcia este o vizită la Marele Bazar, un loc pitoresc și plin de culoare care parcă ar fi o destinație în sine. Una dintre cele mai mari piețe acoperite din lume, cu peste 60 de străzi și 3000 de magazine, acesta este bazarul în care poți înțelege perfect conceptul de negociere cu care se mândresc turcii. În plus, amatorii de condimente de plante aromatice vor găsi în Bazarul Egiptean tot ce ar fi putut visa vreodată și sesiunea de shopping va fi cu siguranță încununată de succes.

Europa Travel te invită să descoperi și o altă față a Turciei, printr-o croazieră de poveste pe Marea Marmara spre Insula Prințului, în care vei putea admira pe îndelete malul european și malul asiatic al Istanbulului. În plus, te poți bucura de o frumoasă priveliște asupra împrejurimilor printr-un tur cu trăsura pe insulă pe străduțele înguste, unde localnicii expun pe tarabe o mare diversitate de fructe și pește proaspăt. O altă croazieră deosebită pe care nu trebuie să o ratezi este cea pe strâmtoarea Bosfor, care desparte Marea Neagră de Marea Marmara, unde poți admira atracțiile orașului Istanbul.

De Geanina Ichim

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Circuite Revelion 2019

Revelion Istanbul – Tarif: 249 Euro/persoana, 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport avion, tur de oras Istanbul cu ghid local, ghid roman insotior. *Oferta speciala – BONUS HOTEL 4*. Oferta valabila pentru inscrieri pana la 16 Iulie 2018! Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter