(P) Schi low cost, o opțiune fantastică pentru un sejur la schi

Publicat pe

                                                                                                             Mont Blanc – © Simon Migaj | Unsplash

Schiul este un sport care combină exercițiile fizice cu distracția și contactul cu natura, așa că, dacă se face corect și cu precauție, poate fi foarte benefic pentru sănătate, deoarece oferă o eliberare fizică și mentală excelentă.

Unul dintre principalele sale beneficii este faptul că ajută la tonifierea mușchilor întregului corp, în principal a picioarelor și torsului ( întărindu-l de la cvadriceps, abductori și fese), prin mișcările și forța necesară pentru a aluneca pe zăpadă. Desigur, întărește și mușchii spatelui, umerilor și brațelor, datorită forței de tracțiune făcute pentru a propulsa și a schimba direcția.

                                                                                                              Zillertal – © TravelTrex | Martin Miseré

Datorită obstacolelor, schimbărilor de viteză, mișcărilor în zig-zag și atenției necesare pentru a urma traseul, schiul este un sport perfect pentru îmbunătățirea concentrării, agilității fizice și mentale, coordonării motorii, echilibrului și flexibilității, printre alte abilități fizice și psihomotorii.

Fiind înconjurați de munți cu zăpadă pe cale de a coborî o pistă, apare senzația de teamă care determină creierul să secrete o serie de hormoni și neurotransmițători, cum ar fi adrenalina, dopamina sau serotonina, oferind un mare sentiment de libertate și bunăstare corpului și minții, ceea ce ajută la combaterea stresului, anxietății și tensiunii musculare acumulate, cauzate de rutină și de muncă.

Așadar, dacă vă place mișcarea, trebuie numaidecât să mergeți la schi. Este adevărat, schiul nu este un sport pentru orice buzunar, dar dacă alegeți un sejur la schi oferit de SnowTrex, puteți să vă bucurați de schi low cost.

Ce presupune un sejur la schi low cost oferit de SnowTrex?

Atunci când vorbim de schi low cost nu avem în vedere doar drumul cu avionul către destinația pe care o alegeți, ci și pachetul turistic care cuprinde cazarea și skipass-ul. Foartă multă lume crede că dacă un sejur are skipass inclus, acesta trebuie să aibă un preț mare. Nu este deloc așa, dacă alegeți oferta corespunzătoare.

Cum puteți găsi oferta corespunzătoare? Eliminându-le pe cele cu demipensiune și optând pentru apartamentele cu bucătărie. Pe lângă faptul că faceți economie, va veți simți ca acasă. Și dacă alegeți să vă cazați într-un apartament puteți mânca când vreți, deoarece nu va mai trebui să respectați orele de masă la hotel. În general, grupurile și familiile cu copii aleg această variantă, fiindcă li se pare cea mai convenabilă.

Așa că, dacă veți merge la schi cu familia sau cu un grup de prieteni, vă sfătuim să optați pentru această alternativă, pentru a vă simți cât mai bine posibil.

De ce este bine să alegeți o vacanță la schi low cost oferită de SnowTrex

SnowTrex este brandul nr.1 în Europa pentru sporturi de iarnă, vă oferă sejururi potrivit cerințelor voastre. Puteți petrece o săptămână la schi cu skipass inclus și plăti sume începând de la 99 euro.

Veți avea parte de cel mai bun raport calitate/preț, de garanție la zăpadă, de garanție best-price, anulări și modificări de comenzi, de suport competent, de pachete complete (cazare, skipass, închiriere de echipament și reduceri importante la lecțiile de schi). 

Dacă intrați pe site-ul SnowTrex, veți putea căuta oferta ideală pentru voi: „apartament”, „fără masă” sau direct „low cost”. Veți descoperi oferte în Austria, Franța, Germania sau în Italia.

Printre toate acestea, cu siguranță se află și oferta ideală pentru voi. Alegeți unul dintre sejururile la schi oferite de SnowTrex, pentru a petrece o vacanță care vă da energie și vă va îmbunătăți sănătatea! Vacanță frumoasă vă dorim!  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter