(P) Sejur romantic, pe insula peșterilor albastre

Publicat pe

Plină de povești, cu o lungă și frumoasă istorie, Zakynthos este una dintre cele mai interesante insule grecești, care excelează la capitolul peisaje și plaje. Dacă sunteți în căutarea sejurului în doi perfect, cea mai bună alegere este o vacanță pe această insuliță atât de bogată.

 

viva.Zakynthos1

 

Prindeți apusul la Grotele Albastre

În nordul insulei, foarte aproape de Capul Skinari, se găsesc unele dintre cele mai impresionante formațiuni de calcar din Grecia. Blue Caves este al doilea simbol al insulei Zakynthos și locul cel mai romantic. Este o zonă de inspirație pentru boemi, artiști sau îndrăgostiți, veniți să admire spectacolul dat de valurile spumoase care se sparg de pereții groși din calcar, care împrumută culoarea superbă a mării. La apus locul capătă o culoare și mai frumoasă, când grotele pe jumătate inundate prind reflexii violet.

 

Cină romantică pe insulița Marathonissi

Micuță și elegantă, localizată în golfulețul Laganas, Marathonissi este un paradis nu doar pentru țestoasele din specia Caretta Caretta, dar și pentru romanticii incurabili, care vin aici în căutarea momentelor de neuitat, departe de agitația orașelor cosmopolite.

 

Insulița este locuită doar de familii de țestoase, care au spațiu bine delimitat în care nu veți putea ajunge mai ales după lăsarea serii, trebuie avut însă grijă că multe își depun ouăle și pe plaja turiștilor, dar sunt semnalizate cu triunghiuri. Cu toate acestea, este cel mai bun loc unde puteți lua o cină romantică pe o plajă pustie, simțind mirosul divin al brizei și nisipul fin printre degete.

 

Plimbare pe plaja Navagio

În Zakynthos se organizează tururi spre cea mai cunoscută atracție a insulei, în orice zi a săptămânii. Dacă sunteți însă dornici de liniște, închiriați o bărcuță și mergeți aici la orele ceva mai târzii ale zilei, când turiștii încep să se mai rărească. Este cea mai frumoasă plajă din Zakynthos și se laudă cu peisaje unice, demne de memorat în cadrul unei plimbări în doi.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Zakynthos http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-avion-zakynthos-grecia/vila-margarita/412/1778

Vila Margarita 2*– de la 315 euro/ persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter