(P) Vacanță de shopping în Bodrum

Publicat pe

Câteva zile de shopping în Turcia reprezintă pentru orice fashionistă vacanța ideală. În frumosul orășel Bodrum vei găsi zeci de străduțe comerciale, de artere pline de buticuri, magazine de firmă sau piețe mari, unde te poți pierde printre raioanele de cumpărături.

 

viva.Bodrum1

 

Dacă te gândești că un weekend întreg nu ar fi suficient pentru a străbate fiecare colțișor al orașului în căutarea celor mai ieftine și frumoase produse, atunci îți propune un sejur în care să îmbini plaja, distracțiile nocturne cu relaxarea și shopping-ul. Iar Bodrum reprezintă cea mai inspirată alegere unde le poți face pe toate.

 

Shopping-ul în Bodrum are locații frecvente, o mulțime de magazine sau buticuri, însă o fashionistă adevărată nu va merge la cumpărături doar în locurile deja cunoscute, ci va lua cu 'asalt' fiecare arteră a orașului în căutarea celor mai bune magazine.

 

Deși, Bodrum se laudă cu câteva mall-uri renumite precum Midtown Mall Shopping Centre, Oasis Shopping Centre sau Avenue Mall Shopping Centre, îți recomandăm să-ți începi căutarea cu centrul istoric al orașului. Este un fel de bazar în aer liber cu foarte multe magazine cochete, dar și tarabe unde comercianții își expun tot felul de produse: de la candele cu lumânărele parfumate, suveniruri lucrate manual, sculpturi în lemn, picturi locale, broderii tradiționale, până la haine specifice Turciei, sau parfumuri, toate te vor fascina. Prețurile sunt ceva mai mari decât în restul orașului, dar mult mai mici decât în mall-uri.

 

Dacă vânezi cel mai mic preț, poți aștepta să mergi la shopping până la sfârșitul săptămânii când se organizează Piața de Weekend Bodrum, unde comercianții ambulanți vin cu materiale textile, ținute tradiționale, genți, portofele, pantofi sau alte produse, multe sunt replici inspirate după produse semnate de case de modă celebre, dar vei găsi și produse de calitate. Prețurie sunt foarte mici, iar dacă cumperi cu … duzina, scad și mai mult.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Bodrum http://europatravel.ro/sejururi/pachet/sejur-autocar-bodrum-turcia/hotel-golden-age-bodrum/811/1622

 

Hotel Golden Age 4* – de la 260 euro + 329 lei/ persoana, 6 nopti de cazare cu all inclusive, transport autocar, insotitor de grup si asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter