(P) Zakynthos, destinația turiștilor în căutare de distracție!

Publicat pe

Zakynthos poartă cu mândrie titlul de cea mai vibrantă insulă din Marea Ionică, cu capitala distacției în Laganas – ticsită de club-uri moderne și baruri pe plajă unde au loc petreceri până la ivirea zorilor, vară după vară.

Cu atmosfera ce freamătă de voie bună, Zakynthos îți oferă fără îndoială o alternativă excelentă la Mykonos sau Ibiza, considerate adevăratele centre ale distracției pe plajă din Europa. Descoperă Zakynthos într-un sejur de 7 nopți cu avionul, de la Europa Travel, prilej excelent ca această vară să fie cea mai tare de până acum! Turoperatorul din România te surprinde și cu tariful accesibil pentru acest pachet, de la numai 369 euro/persoană!

Stațiunile cosmopolite ale insulei Zakynthos își etalează cu mândrie plajele generoase rezervate pe timpul nopții celor mai tari petreceri sub clar de lună. Unele club-uri moderne înghesuite de-a lungul coastei, apelează la organizatori specializați în petreceri de neuitat, pentru a pune la punct cea mai tare distracție. La mare căutare sunt 'paint party-urile' cu ținută obligatorie 'all white' perfectă pentru așa zisa bătaie în culori pastelate.

Populare sunt și petrecerile pe vasul cu podea din sticlă, ce te îmbarcă fie din portul capitalei Zante, fie din stațiunea Laganas și include gustări alese, cocktailuri colorate și dansuri pe ritmurile unor DJ cunoscuți sub clar de lună, pe apele Mării Ionice.

Laganas – capitala petrecerilor din Zakynthos

Cele mai multe baruri și cluburi pe metru pătrat din Zakynthos, se găsesc în Laganas, una dintre cele mai tinerești stațiuni grecești. Plaja lată cu nisip fin este scăldată de ape turcoaz, cu intrare lină în mare, iar atmosfera este activă 24 din 24 de ore. Dacă ziua, dansurile în jurul beach barurilor te țin activ, noaptea ești invitat în jurul piscinelor unde să participi la party-uri în spumă parfumată.

Turiștii în căutare de exclusivități găsesc la mică distanță de Laganas, mica insuliță Cameo decorată cu celebrele perdeluțe albe ce zboară în bătaia brizei. Fâșia de pământ împrejmuită de stânci și mare este legată printr-un mic pod de lemn de Agios Sostis, plutind pe apele turcoaz ale golfului Laganas. Zona este privată, astfel că accesul pe plaja istmului este permis contra unei sume modice de bani, în care este inclusă și o băutură alcoolică. Petrecerile se țin lanț aici, așa că nu poți lipsi dacă vrei să te distrezi!

Argassi și Tsilivi, cu viață de noapte la fel de antrenantă

Tinerii petrecăreți își dau întâlnire în fiecare vară pe plajele aurii ale stațiunii Argassi, aflată pe coasta de vest a insulei și la poalele Muntelui Skopos. Motivul este unul destul de simplu, pentru unii Laganas poate fi mult prea aglomerată și chiar dacă în Argassi se găsesc oricum suficiente taverne și baruri în care să te oprești, ea rămâne totuși mult mai liniștită.

În plus, distracția este asigurată și într-o croazieră pentru a vedea apusul de pe mare, până la Keri Caves, să practici snorkeling în zona Peșterilor Albastre sau să înoți în apele sulfuroase ale plajei Xigia.

Prietenoasă și cu atmosferă plăcută este și Tsilivi, unde ai ocazia să dansezi pe ritmuri de sirtaki la o seară grecească, opțional de la Europa Travel. Plaja stațiunii este fantastic de lungă, măsurând până la 2 km de nisip fin și auriu cu o promenadă umbrită de palmieri și presărată cu taverne și pub-uri.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Sejur Zakynthos

Hotel Canadian 3* – Laganas – tarife de la 369 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport avion, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter