Efectele nocive ale soarelui asupra părului tău

Publicat pe de Catalina Cristescu

Știi că soarele îmbătrânește pielea și trebuie să folosești produse cu SPF, însă pe timpul verii este obligatoriu să ai grijă și de podoaba capilară, nu doar de ten. Ce efecte nocive are soarele asupra părului tău.

Efectele nocive ale soarelui asupra părului tăuEfectele nocive ale soarelui asupra părului tău

Am zis de nenumărate ori că un păr frumos este și un păr sănătos, ceea ce înseamnă că îi oferi o îngrijire de cea mai bună calitate dar și protecție.

Citește și:

Ce tip de șampon să folosești în funcție de anotimp

Greșeala de îngrijire și styling care-ți face părul gras sau îmbâcsit

Protecția se poate transpune în purtarea de eșarfe, pălării, apoi în aplicarea de produse pentru păr cu SPF .

Da, iubim soarele, adorăm să stăm la plajă, să ne bronzăm, dar nu e cazul să ignorăm efectul devastator pe care îl are și pentru păr.

Soarele deshidratează părul care devine foarte uscat, ceea ce se vede cu ochiul liber și se simte inclusiv la atingere; duce la subțierea sa prematură, și reduce intensitatea culorii.

Probabil deja ai observat și tu că în septembrie părul tău e deja mult mai deschis la culoare decât in mai-iunie, fie pe întreaga sa suprafață, fie doar anumite șuvițe, depinde de specificul părului.

Dacă ai o culoare intensă nu e deloc prea plăcut, iar dacă vrei mai multă luminozitate sau balayage este mult mai sigur pentru păr să mergi la coafor.

Foto: Hepta/PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter