Premiera filmului „Bacalaureat”

Publicat pe

Bacalaureat, cel mai recent film al lui Cristian Mungiu, va avea premiera românească pe 19 mai, simultan cu cea mondială. Pelicula se află în competiţia oficială la Festivalul de la Cannes, premiera având loc cu trei zile înainte de festivitatea de premiere la care se va anunța câștigătorul Palme dOr din acest an. 

 

bac

 

Bacalaureat spune povestea unui medic din provincie care și-a educat singurul copil cu ideea că, odata ce va termina liceul, va pleca să studieze și poate să se și stabilească în străinătate. Toate merg bine până înaintea bacalaureatului, când un incident pune în pericol aceste planuri de viitor. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Maria Drăguș, Lia Bugnar, Mălina Manovic şi Vlad Ivanov.

 

Premiera românească va fi deschisă publicului și va avea loc la Sala Palatului din București, unde publicul va putea vedea filmul în același timp cu juriul și spectatorii de la Cannes. Cristian Mungiu, actorii si restul echipei de la Cannes vor intra în legătură cu spectatorii bucureșteni în direct de pe covorul roșu.

 

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro, la Agenția de bilete a Sălii Palatului și pe www.salapalatului.ro. Tot în data de 19 mai, Bacalaureat va putea fi văzut în avanpremieră și în Cluj, Timișoara, Ploiești, Arad, Târgu Mureș, Brăila, Bacău, Pitești, Brașov, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Suceava, Constanța, Buzău și Lugoj,  iar din 20 mai va intra progresiv în cinematografe din peste 35 de orașe din România. Programul proiecțiilor poate fi gasit pewww.bacalaureat2016.com

 

Adina Vilcea

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter