Queen Mary 2

Publicat pe

Queen Mary 2

Queen Mary 2

Excelente. Este cel mai mare pachebot din lume, cel mai luxos vas de croaziera si cel mai sigur transatlantic construit vreodata. Poate gazdui 2 620 de pasageri, carora le ofera cinci piscine, planetariu, cinematograf, sauna, club de fitness, restaurante, baruri, cazinou si magazine. La acestea se adauga sala de bal, discoteca, pista de jogging, libraria si crama de vinuri de colectie care fac din Queen Mary 2 o adevarata oaza a desfatarilor in mijlocul apelor.

Totul sub semnul luxului. De exemplu, incaperile vasului sunt decorate cu 5 000 de opere de arta, in valoare totala de 3,5 milioane de dolari. De altfel, puteti vedea celebrul pachebot, in toata splendoarea lui, intr-un documentar pe Discovery.

Personalitati. Un asemenea loc, al luxului prin excelenta, a atras de la inceput personalitati si vedete din toata lumea. Queen Mary 2 a fost alegerea unor vedete ca Liz Hurley sau Beyonce, vara aceasta Karl Lagerfeld si-a prezentat pe vas ultima lui colectie, iar in timpul Olimpiadei au fost cazati aici George Bush tatal sau Jacques Chirac (pachebotul era in portul Pireu).

Buget. Preturile unei croaziere pe Queen Mary 2 sunt, desigur, pe masura. Taxele unei calatorii transatlantice variaza intre 1 500 si 30 000 USD, iar pasagerii se pot imbarca pe acest vas doar din porturile Southampton (Marea Britanie) sau New York. .

De exemplu, daca vreti sa participati la o croaziera de sase zile pe Atlantic, trebuie sa va prezentati la Southampton pe 14 octombrie si sa fiti pregatiti sa scoateti din buzunar cel putin 1 809 USD. Daca vreti sa va plimbati, timp de 12 zile, prin Caraibe, trebuie sa fiti pe 26 noiembrie la New York si sa aveti disponibili cel putin 1 999 USD

Cezar Paul-Badescu/ Fotografii: Discovery Channel.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter