Sam Smith cântă melodia principală a noului film James Bond

Publicat pe

Sam Smith a înregistrat „Writings On The Wall', melodia principală de pe coloana sonoră a filmului „SPECTRE', cel de-al 24-lea din seria aventurilor lui James Bond. Cântecul, produs de Capitol Records, va fi lansat şi va fi disponibil începând cu 25 septembrie.

 

sam smith1

 

Noul James Bond, în regia lui Sam Mrndes, îi are in rolurile principale pe Daniel Craig, Monica Bellucci şi Christopher Waltz, iar în România va avea premiera pe 6 noiembrie, fiind distribuit de Forum Film.

 

Sam Smith a scris melodia „Writings On The Wall' împreună cu Jimmy Napes, câştigător al premiului Grammy. Acesta este primul theme song înregistrat de către un artist britanic solo, din 1965 încoace. Albumul de debut al lui Smith, „In The Lonely Hour', a debutat pe primul loc în UK şi pe locul 2 în SUA, de atunci având 5 single-uri pe prima poziţie în topul din UK şi obţinând 4 premii Grammy, 3 Brit Awards, 6 MOBO Awards, Q şi AMA Awards.

 

„Acesta reprezintă unul dintre momentele esenţiale din cariera mea. Sunt onorat să anunţ, în sfârşit, că voi interpreta melodia principală de pe coloana sonoră a următorului film Bond. Sunt extrem de entuziasmat să fiu parte din această emblematică moştenire britanică şi să mă alătur unor artişti care reprezintă inspiraţia mea muzicală. Sper să vă veţi bucura cu toţii de melodie la fel de mult pe cât m-am bucurat eu să o creez.'

 

Coloana sonoră a filmului James Bond anterior, cu numărul 23, a devenit una dintre cele mai memorabile. Melodia principală precedentă, „Skyfall', a fost interpretată de Adele, şi a fost recompensată cu un Oscar şi un Glob de aur pentru Cel mai bun cântec original, Brit Award pentru Cântecul britanic al anului şi un Grammy pentru Cel mai bun cântec scris pentru media vizuală.

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter