Vedetele s-au distrat alături de copiii lor

Publicat pe

Numeroase vedete s-au bucurat aseară de o atmosferă de poveste şi de o petrecere de neuitat într-un parc de distracţii din Bucureşti.

 

Corina, Simona Patruleasa, Ellie White, Sonia Argint Ionescu, Serban Copot (Animal X) Giulia Nahmany, DJ Wanda, Roxana Ciuhulescu s-au distrat alături de cei mici şi au descoperit atracţiile din noul parc.

 

Invitaţii s-au urcat în roată, au pornit într-o călătorie de poveste cu trenuleţul, au aruncat cu bilele la ţintă, s-au urcat în turnul cu platformă şi s-au dat în masinute si barcute tamponabile.

 

Prima care a urcat in roata a fost Corina. Artista a sustinut un recital cantand prima piesa chiar intr-una din cabine, de la inaltime. In roata s-au urcat apoi, alaturi de copiii lor, Serban Copot, Carmen Negoita, Sonia Argint Ionescu, Andreea Runceanu, Roxana Ciuhulescu si Iuliana Marciuc.

 

Simona Patruleasa, Giulia Nahmany si Simona Dragomir au pornit, la randul lor, intr-o calatorie de poveste in trenuletul Funny Express.

 

Vedetele s-au distrat alături de copiii lorVedetele s-au distrat alături de copiii lor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter