(P) Santorini, tabloul ideal pentru o luna de miere de neuitat!

Publicat pe

Loc de văzut măcar odată în viață, destinație eternă a îndrăgostiților, cea mai boemă insulă din Ciclade și așezarea care îți rămâne întipărită în minte și suflet, Santorini este o bună alegere pentru o lună de miere, pe care te asigurăm că nu o vei uita niciodată.

 

viva.Santorini1

 

Coboară scările în pantă ale insulei, pe măgăruși

Câte poze ai văzut cu Santorini, câte tablouri te-au inspirat și câte povești nu ai auzit spunându-se despre acest loc, înainte de a te decide să-l vizitezi? Este insula aceea care nu are cum să-ți rămână indiferentă, mândria Greciei și un simbol al îndrăgostiților în toată lumea. Se spune că Santorini ar fi chiar străvechea Atlantida care a renăscut din cenușă precum  pasărea Phoenix, un loc cu case construite pe stânci aproape verticale, cu biserici multe dominate de cupole albastre care par suspendate între cer și pământ.

 

Datorită peisajelor desprinse din basme este locul ideal unde-ți poți face trash the dress, combinat cu o lună de miere de neuitat. Pentru o amintire unică de pus în ramă neapărat coboară alături de cel drag, scările albe ale insulei călare pe măgăruși. Este un moment unic pe care n-ai să-l uiți niciodată.

 

Plaje albe, roșii sau negre…

 

De văzut neapărat odată ce ai ajuns pe insulă este Oia. Un orășel cochet, tare boem care se mândrește cu cel mai frumos apus din toate timpurile și pe care mulți turiști din toate colțurile lumii tânjesc să-l descopere.

 

Santorini este un paradis nu doar în ceea ce privește peisajele… Este locul perfect unde te poți relaxa la plajă pe nisip fin, alb ori roșu, pe prundiș gri, ori pe pietricele perfect șlefuite negre precum abanosul.

 

De Mădălina Isar

 

Sejur Santorini https://www.christiantour.ro/pachete/rezultat/iliada-hotel-charter-avion-santorini-2016/src0d5650151e5ce0c/160366532

 

Hotel Iliada 4* – de la 455 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter