Pelicula „Dincolo de calea ferată” a avut premiera la Gara de Nord

Publicat pe

Vedetele s-au adunat seara trecuta la Gara de Nord pentru a viziona avanpremiera lungmetrajului Dincolo de Calea Ferata. Proiecția a avut loc în Salonul Regal al Gării de Nord.

 

Cel mai recent film al lui Cătălin Mitulescu, „Dincolo de calea ferată”, a avut premiera, unde altundeva, decât la Gara de Nord, chiar în salonul regal, unde regizorul și-a așteptat emoționat invitații.

 

„Dincolo de calea ferată' este o comedie romantică cu nuanțe nostalgice, încărcată de muzică levantină, suspans și umor. Radu se întoarce din Italia după o absență de un an și își găsește soția total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanța a creat neîncredere și confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început. Muzica răsună dincolo de calea ferată și toți prietenii petrec la o nuntă în cartier. Nicicând noaptea nu a fost mai lungă.

 

Publicul larg va avea ocazia să participe pe 23 aprilie, la Sala Radio, ora 20:00, la premiera de gală a filmului în prezența întregii echipe.

 

Adina Vilcea

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro