Pelicula „Dincolo de calea ferată” a avut premiera la Gara de Nord

Publicat pe

Vedetele s-au adunat seara trecuta la Gara de Nord pentru a viziona avanpremiera lungmetrajului Dincolo de Calea Ferata. Proiecția a avut loc în Salonul Regal al Gării de Nord.

 

Cel mai recent film al lui Cătălin Mitulescu, „Dincolo de calea ferată”, a avut premiera, unde altundeva, decât la Gara de Nord, chiar în salonul regal, unde regizorul și-a așteptat emoționat invitații.

 

„Dincolo de calea ferată' este o comedie romantică cu nuanțe nostalgice, încărcată de muzică levantină, suspans și umor. Radu se întoarce din Italia după o absență de un an și își găsește soția total schimbată. Cei doi petrec o noapte în care încearcă să se regăsească. Distanța a creat neîncredere și confuzie între ei, însă Radu speră la posibilitatea unui nou început. Muzica răsună dincolo de calea ferată și toți prietenii petrec la o nuntă în cartier. Nicicând noaptea nu a fost mai lungă.

 

Publicul larg va avea ocazia să participe pe 23 aprilie, la Sala Radio, ora 20:00, la premiera de gală a filmului în prezența întregii echipe.

 

Adina Vilcea

 

Pelicula „Dincolo de calea ferată' a avut premiera la Gara de NordPelicula „Dincolo de calea ferată' a avut premiera la Gara de Nord

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter