Ski&SPA&Fun in Austria

Publicat pe
Te tot intrebi ce sa faci in urmatorea ta vacanta? Alpii austrieci sunt plini de raspunsuri. Daca ai chef sa schiezi, regiunea Obergurgl-Hochgurgl te asteapta din octombrie pana in mai.

Ca sa ajungi aici, ai doua variante. Poti zbura pana la Munchen (de unde mai ai de mers 3 ore cu masina) sau pana la Innsbruck (si intr-o ora si jumatate ajungi la destinatie, tot cu masina). Te asteapta 110 km de partii impecabile la altitudini cuprinse intre 1800m si 3080 m. Incepatorii sau cei care vor sa se perfectioneze, trebuie sa stie ca scoala de schi Schischule Hochgurgl (www.schischule-hochgurgl.com) are cea mai buna echipa (redactorii din Edipresse s-au convins ca instructorii de aici sunt super profi; tips: intrebati de Dominic! In doua zile invatati snowboard garantat!)

Bergdorf Vent Obergurgl Hochgurgl Ort
Bergdorf Vent Obergurgl Hochgurgl

Dupa o zi intreaga pe partie, ia o pauza si urca mai aproape de stele la Mountain Star, un restaurant-bar cu un design futurist la 3080 m altitudine! Un schnaps sau un ceai cu rom te va incalzi rapid.

TopMountainStar Hochgurgl Aqua Dome
TopMoutainStar Hochgurgl Aqua Dome

Iar seara, daca sauna de la hotel nu-ti mai ajunge, merita sa conduci 20 de minute pana la Langenfeld, unde se afla Aqua Dome (www.aqua-dome.at), cel mai spectaculos SPA pe care l-am vazut. Bazinele cu apa termala de aici sunt ca niste imense cupe de sampanie in care poti sa inoti si sa privesti in acelasi timp stelele de pe cer!

Cazarea nu este o problema in zona, iar preturi sunt pentru toate buzunarele: hoteluri de 5 stele (Top Hotel Hochgurgl – www.tophochgurgl.com), de 4 stele (Alpenland – www.hotelalpenland.at), de 3 stele (Granat Schlossl – www.hotel-obergurgl.at), pensiuni (Astes Hochegg – www.hochegg.at) sau apartamente (Haus Poschacherhof – www.poschacherhof.com).

Luana Pesa, Foto: www.presse.oetztal.com

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter