Dana Razboiu - Bogdane, bate pas de defilare!

Publicat pe

Dana RazboiuDe fapt, am gasit ceva comun la Dana si nu stiu daca sa va spun, pentru ca e ca si cum ai descoperi pe cineva care se imbraca cu brandul tau preferat si dintr-o data constati ca e de fete si ca de fapt de-aia se inchidea fermoarul invers si ai acasa vreo cinspe geci d-astea pe care nu le mai poti purta acum ca stii. Si totusi, va zic: Dana e la stiri ca si mine, pentru adrenalina. Stiu, stiu cum arata dinafara explicatia asta si mai stiu si ce zice lumea despre noi: niste papusi trase de sfori, care mai au si tupeul sa pretinda ca treaba asta le da fiori, ca pilotilor de formula unu! Si totusi, am inteles-o pe Dana in momentul in care mi-a zis asta, pentru ca si eu m-am lasat de lucruri mai sobre pentru adrenalina, tot asa cum fotbalistii isi arunca pe geam cariera din teren pentru o liniuta intr-un club de noapte.

Bine, sa fie clar: noaptea, Dana doarme. E femeie serioasa, iar adrenalina de la serviciu ii ajunge de pe o zi pe alta. In viata de zi cu zi, Dana pune ordine: n-ati observat ca acum Bogdan Enoiu umbla incheiat la ultimul nasture, batand pas de defilare? N-ati observat, insa nu m-ar surprinde sa aflu asta: Dana face ordine, pentru ca Dana are lucrurile clare in minte. Si le ai si tu, pentru ca suntem adulti si nu facem nazuri, da?

Am scris despre ea la ceva distanta de la intalnire, insa am ramas in minte cu felul ei de a despica fraza in cuvinte, ca un taietor profesionist de lemne: gesturi simple, reci, rapide. Nu stii daca sa te uiti fascinat sau sa te dai la o parte, ca pana la urma sigur cade un brad si pe tine!

Dar am stat cu ea doar o ora jumatate. N-a cazut nimic, totul e ok. Intre noi, prezentatorii, a fost o emisie fara probleme. Urmeaza film artistic, adica pozele din jur. Vizionare placuta!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter