Smiley vorbeşte pentru prima oară despre jumătatea lui: "Pe noi distanţa ne apropie"

Publicat pe

Jumătate' este cea mai nouă piesă cântată de Sore împreună cu Smiley, o piesă despre plăceri și despre păcâte, așa cum se vede prin ochii lui Sore:

Am simțit mereu nevoia de acest du-te vino în relație. Cred că asta e cheia în orice relație de iubire, din când în când să te mai joci, să te tachinezi că să te redescoperi și să menții iubirea vie.'

Sore face un bilanț personal de plăceri și păcâte:'Plăceri versus păcate sau păcate din plăcere? Va provoc și pe voi, lista mea e cam lungă, îmi place adrenalină la volan și pe placă de snowboard, sunt dependență de cofeină, sunt shopaholica…Cred că aș mai putea să găsesc și altele.'

Sore și Smiley împart și câte jumătate de videoclip într-o continuă iluzie optică, o execuție făcută exclusiv în postproductie grafică: Se spune că lucrurile bune se lasă așteptate. Am așteptat momentul potrivit să facem o melodie care să ne reprezinte în egală măsură, iar Jumătate este jumătate Smiley, jumătate eu, de la vibe, la stil muzical, la interpretare, la energie', povestește Sore.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter