Ilie Năstase și Ioana se pregătesc să devină părinți. Vor să aibă o fetiță: ”Ea are un băiat”

Publicat pe

De mai bine de jumătate de an, Ilie Năstase se iubește cu Ioana Simion. Cei doi par a avea o relație frumoasă și care se îndreaptă către căsătorie. La 72 de ani, fostul tenismen își dorește să devină tată, iar vârsta nu consideră că este un impediment. Cei doi își doresc să devină părinți și să aibă o fetiță.

Ilie Năstase mai are și alți copii din căsniciile anterioare, însă își mai dorește o fetiță cu Ioana Simion. Fostul tenismen are patru fete și un băiat, dar nu spune nu să-și mărească familia. Ioana Simion este femeia care l-a schimbat complet și care îl face fericit. Cei doi sunt de nedespărțit, iar Ilie Năstase a dezvăluit că dacă se întâmplă ca iubita lui să rămână însărcinată s-ar bucura foarte mult. Fostul tenismen și Ioana Simion își doresc să devină părinți de fată.

Dacă se întâmplă accept cu mare plăcere. Da, şi ei i-ar plăcea. Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat', a spus Ilie Năstase la un post de televiziune.

Ilie Năstase și Ioana se pregătesc să devină părinți. Vor să aibă o fetiță: 'Ea are un băiat'Ilie Năstase și Ioana se pregătesc să devină părinți. Vor să aibă o fetiță: 'Ea are un băiat'

Ilie Năstase este fericit alături de noua iubită

După ce s-a despărțit cu scandal de Brigitte Năstase, în viața fostului tenismen a apărut Ioana Simion, femeia care a reușit să o înlocuiască pe fosta soție. Ilie Năstase este foarte fericit alături de iubita tinerică și par că lucrurile merg foarte bine între ei.

„Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. Voiam să plecăm. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Să trec peste situaţia aia. Nu cred că a citit ea… era la Constanţa, îşi vedea de treaba ei. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. (…) Da, ne-am văzut l ziua Emei, au discutat puţin (n.r. Ioana şi Amalia). E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana', a povestit Ilie Năstase.

Citește și: Brigitte Năstase, la Ferma, despre cum a cucerit-o fostul soț: 'Ilie Năstase m-a sunat după ce m-a văzut la o emisiune TV!'

Citește și: Brigitte Năstase a avut probleme mari cu fostul soț. Ovidiu Torj i-a făcut viața un calvar: 'Eram mutilată'

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter