„Social Media de la A la #”, o nouă ediție a Atelierelor de idei Unica

Publicat pe

Joi, 28 martie 2019, echipa Unica vă așteaptă la ParkLake, la o nouă ediție a Atelierelor de idei Unica, să vorbim despre „Social Media de la A la #”. Vom avea alături cinci speakeri ce ne vor dezvălui lucruri interesante despre experiența lor în mediul online.  

Conturile pe care le avem în social media au devenit o adevărată carte de vizită a secolului XXI, nu doar o metodă de comunicare. Vă dăm întâlnire joi, 28 martie 2019, de la ora 19.00, la o nouă ediție a Atelierelor de idei Unica, în incinta centrului comercial ParkLake (parter, lounge area), să vorbim despre trenduri, tactici, promovare și strategii în social media, cu invitații noștri: Smaranda Heroiu, Alexandru Negrea, Monica Jitariuc, Alina Eremia și Vlad Pârvulescu.

Artista Alina Eremia și manager-ul ei, Vlad Pârvulescu

Alina Eremia  nu a cucerit inimile fanilor doar cu talentul ei muzical, ci și cu aparițiile sale glam. Mereu atentă cu imaginea ei, Alina a devenit un model pentru tinere și este urmărită cu interes pe rețelele de socializare. Titlul de „Fashion Icon' pe care Revista Unica i l-a acordat în cadrul galei de anul trecut este unul binemeritat.

Alina vine la Atelierele de idei Unica să ne povestească despre provocările mediului digital, despre crearea de conținut pentru social media, dar și despre cât timp este necesar să petreci pe aceste platforme online pentru a avea succes. Aceasta va fi însoțită de manager-ul ei, Vlad Pârvulescu, care ne va povesti despre strategii de promovare în social media, tehnici de implementare și campanii de comunicare.

Citește continuarea pe UNICA, chiar aici. 

Formularul de inscriere:
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter