Roxana Vancea, primele imagini după operația la nas. Se mândrește cu chipul său

Publicat pe

Roxana Vancea a publicat primele imagini după ce a fost operată la nas. Vedeta a decis să facă prima operație estetică, simțea nevoia de o schimbare în ceea ce privește aspectul ei fizic.  

Pentru prima oară, Roxana Vancea, una dintre cele mai provocatoare vedete din România, a intrat în cabinetul medicului estetician. Și-a micșorat nasul deoarece considera că este prea mare din moment ce și-a pus fațete, iar dinții ei s-au dus în spate.

Iată că acum și-a dat pansamentul jos și a arătat tuturor noul nas. S-a arătat foarte mulțumită de transformare.

„Misiune îndeplinită!”, a scris vedeta pe Facebook.

Intervenția suferită de vedetă a durat o oră și 40 de minute. După intervenție, vedeta a făcut și declarații.

„Gata. Am facut-o si pe asta. Dupa ce mi-am pus aparat dentar, dintii mei s-au dus in spate (cum era normal) si nasul mi se vedea mai mare. Asa ca, decat sa fiu complexata ca am nasul mareeee… mai bine l-am retusat un pic! „, a scris pe Facebook Roxana Vancea.

Roxana Vancea, primele imagini după operația la nas. Se mândrește cu chipul săuRoxana Vancea, primele imagini după operația la nas. Se mândrește cu chipul său

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter