FOTO DE COLECȚIE! O imagine cât 1000 de cuvinte! Mihai Morar și soția lui în ziua căsătoriei, în 2006

Publicat pe
FOTO DE COLECȚIE! O imagine cât 1000 de cuvinte! Mihai Morar și soția lui în ziua căsătoriei, în 2006FOTO DE COLECȚIE! O imagine cât 1000 de cuvinte! Mihai Morar și soția lui în ziua căsătoriei, în 2006

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară. Vestea, venită la 10 ani după ce Gabriela a adus pe lume două fetițe gemene, a luat pe toată lumea prin surprindere. De asemenea, anul acesta se împlinesc 13 ani de la căsătorie. Iată o imagine emoționantă din ziua nunții lui Mihai Morar!

Mihai Morar și soția sa, Gabriel vor deveni părinți pentru a treia oară anul acesta, după ce acum zece ani au devenit părinții a două fetițe gemene, Mara și Cezara. Anul acesta se împlinesc, de asemenea, 13 ani de când Mihai Morar și Gabriela și-au unit destinele. VIVA! are o fotografie emoționantă cu cei doi din ziua nunții, de pe vremea când încă nu deveniseră părinți.

Mihai Morar, tată pentru a treia oară

Mihai Morar, prezentatorul de la Antena Stars, a anunțat chiar în această dimineață că va deveni tată pentru a treia oară. Într-o postare în mediul online, el a anunțat că soția sa este însărcinată  „Astăzi, de Buna Vestire/Vă dăm primii de știre/Vom fi părinți a treia oară. E frățior sau surioară?!', așa a dat Mihai Morar vestea că va deveni din nou tată. Totodată, vedeta a publicat pe Instagram o fotografie cu soția și fetițele sale, din care sarcina este cât se poate de vizibilă.

Cum a cerut-o Mihai Morar în căsătorie pe Gabriela

Mihai Morar a povestit la Interviurile VIVA! despre începutul relației sale cu Gabriela. Nu Mihai Morar a fost cel care a făcut primul pas, ci soția sa. Gabriela l-a invitat pe Mihai la mare, atunci când acesta își ratase vacanța de vară, însă a refuzat-o, preferând să meargă la Baia Mare, acasă la mama sa. Prezentatorul tv a cerut-o în căsătorie pe Gabriela chiar de ziua ei, într-o zi de iarnă. Chiar dacă nu are mult timp liber la dispoziție, prezentatorul TV știe cum să-și gestioneze timpul astfel încât fiicele sale să nu-i simtă deloc lipsa. Să vedem cum va reuși de acum înainte, cu trei copii.

'Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună, așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. Am făcut în iunie 12 ani. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ', a declarat Mihai Morar la Interviurile VIVA!.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Jojo, primele declarații despre abandonul de la ASIA EXPRESS. Ce se întâmplă cu Paul Ipate, după ce a fost diagnosticat cu hernie de disc

Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry va fi fetiță și se va numi Diana… spun casele de pariuri

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter