Ştefan Bănică – 3 concerte extraordinare de Crăciun

Publicat pe

Pe 12, 13 si 14 decembrie, de la ora 19.30, Ștefan Bănică își așteaptă fanii la Sala Palatului pentru a petrece împreună trei seri magice, de neuitat.

 

banica2

 

 

De 13 ani, publicul din România intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă în pași de rocknroll, cu multă emoție și bună dizpoziție, împreună cu unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști români: Ștefan Bănică.

 

Ca în fiecare an, concertele de Crăciun Ștefan Bănică anunțate inițial se dovedesc a fi insuficiente, ca număr, față de cererea mare care vine din partea publicului.

 

Astfel, și în acest an, organizatorii concertelor Ștefan Bănică suplimentează numărul show-urilor și adaugă încă un spectacol de Crăciun pe data de 14 decembrie.

 

Concertele Extraordinare de Crăciun marca Ștefan Bănică reprezintă o adevărată tradiție de 13 ani încoace și marchează, an de an, la Sala Palatului, în luna decembrie, intrarea în atmosfera magică a Crăciunului.

 

Artistul pregătește pentru 12, 13 & 14 decembrie una dintre cele mai complexe și spectaculoase producții muzicale din România, un show unic, cântece pe care publicul le așteaptă de fiecare dată, dar și piese noi, care vor putea fi ascultate în premieră la concertele de Crăciun. Nu vor lipsi invitatii-surpriză, care vor acoperi o paletă vastă de gusturi și genuri muzicale.

 

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Național, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărturești, Stația de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, în oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și pe site-urile: vandbilete.robilete.romyticket.roblt.ro,eventim.roiabilet.robilet.ro. Info la: 0723.531.330, 0742.534.027, 021.315.36.66

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter