Ce locuri au vizitat vedetele din România în ultima perioadă

Publicat pe

Cu treabă sau doar pentru a se relaxa, vedetele din România au vizitat în ultima perioadă mai multe oraşe şi ţări. Andreea Raicu, Laura Cosoi sau Loredana se afla printre vedetele care au plecat pentru câteva zile în afara ţării.

 

Laura Cosoi a avut parte de o vacanţă de vis în Portugalia, ţară pe care o recomandă din suflet spre a fi vizitată. Plimbările cu barca, pe care le-a comparat cu cele din Thailanda, relaxarea la plajă, vizitatea diverselor porturi s-au aflat pe lista activităţilor sale.

 

Zona Algarve din sudul Portugaliei este o destinatie perfecta in cazul in care doresti sa te odihneasti pe plaja, sa mananci exceptional si sa ai parte de activitati diverse atat pe uscat cat si pe mare.', mărturiseşte Laura căreia zona i se pare extrem de romantică.

 

Şi Alina Sorescu a vizitat de curând Portugalia, mai exact Lisabona, oraş unde a asistat şi la meciul de fotbal dintre Benfica şi Rio Ave.

 

Pe lista oraşelor vizitate de curând de Malvina s-au aflat Parisul si Viena, în timp de Mihaela Rădulescu a ajuns al Chişinău cu filmările pentru Românii au talent'.

 

Loredana a susţinut un concert la Dublin, în Irlanda, în faţa unui public care a vibrat la unison de la primul acord si pana la ultimul.', iar Andreea Raicu a ajuns în Ţara Galilor unde a avut parte de o seară de poveste'.

 

Foto: Facebook

 

Ce locuri au vizitat vedetele din România în ultima perioadăCe locuri au vizitat vedetele din România în ultima perioadă

Citește și:  Locuri de vizitat în Viena. Cele mai apreciate obiective turistice

Vezi şi locuri de vizitat în Bruxelles, Luxemburg, Copenhaga, Strasbourg şi Munchen!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter